TIKTOK UVODI OPCIJU DODAVANJA STORIJA

TikTok-ov eksperiment sa storijima u stilu Snapchata i Instagrama se nastavlja, a kompanija danas uvodi ovu funkciju većoj grupi korisnika.


Ako ste među srećnicima i ako ste dobili ovu funkciju, dočekaće vas novi baner kada pokrenete aplikaciju koji vas ohrabruje da kreirate priču.U izjavi datoj TechCrunch-u, predstavnici TikTok-a su napomenuli da trenutno proširuju pilot test "koji stvaraocima pruža dodatne formate da ožive svoje kreativne ideje za TikTok zajednicu.


Iako iz ove mreže nisu naveli kako će izgledati buduće uvođenje ove funkcije, neki detalji se već naziru.Dodavanje video snimka ili fotografije u priču funkcioniše veoma slično snimanju fotografije ili videa za standardnu funkciju TikTok-a, sa istim alatima za uređivanje, efektima, filterima i zvukovima.


Međutim, za razliku od običnih TikTok video zapisa, priče se neće pojaviti direktno na vašem profilu ili feedu i nestajaće nakon 24 sata.TikTok pričama takođe nedostaje glavna karakteristika koju nude Instagram, Facebook, Snapchat, Whatsapp i drugi.


Nedostaje im "traka" koja prikazuje storije drugih osoba, pa je jedini način da saznate da je neko dodao priču da pogledate da li postoji plavi krug oko profil slike te osobe.


Jedno je sigurno, nakon ovog testiranja nije pitanje da li će Tik Tok uvesti storije za sve korisnike, već kada će se to dogoditi.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x