YouTube najavio hiljade besplatnih serija, filmova i emisija

YouTube je u sredu počeo da strimuje oko 4.000 televizijskih epizoda iz emisija kao što su „Paklena kuhinja” i „Heartlend” u pokušaju da da privuče gledaoce na žestoko konkurentnom tržištu.

Iz YouTube su saopštili da će popularne televizijske emisije zajedno sa filmovima velikih studija biti dostupne, sa oglasima.

YouTube je bio pionir u trendu pristupa video snimcima na zahtev preko interneta, počevši od klipova koje postavljaju i dele korisnici.

Međutim, ova platforma se sada suočava sa nizom konkurenata,  od striming televizijskog servisa Netflix-a do Peacock, Roku, Tubi  i drugih rivala.

Filmovi i emisije će se dodavati svake nedelje, sa postavom filmova koji će uključivati „Nestali šezdeset sekundi“ i „Odbegla mlada“, prema IouTube timu.

Iz You Tuba su citirali istraživanje agancije Nielsen koja pokazuje da je više od 135 miliona ljudi u Sjedinjenim Državama gledalo YouTube video snimke koristeći televizore povezane na internet u decembru prošle godine.

„YouTube je na čelu prelaska korisnika na (povezanu TV) kao najbolju platformu za striming “, navodi se u objavi YouTube.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x