Djoković: Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti

 Srpski teniser Novak Djoković rekao je danas da je zahvalan na prilici da bude zajedno sa legendama tenisa na Lejver kupu, kao i da će to "doveka pamtiti".
"Zahvalan sam na jedinstvenoj prilici da budem na istom terenu sa mojim najvećim rivalima i legendama ovog sporta. Ovo je momenat koji ću doveka pamtiti. Hvala Lejver Kup-u koji je omogućio da se nas četvorica udružimo. Radujem se narednim danima gde ćemo uživati u odličnim tenisu i proslavljanju izvanredne karijere Federera", napisao je Djoković na Instagram nalogu.

Pored sedmog tenisera sveta za Tim Evrope će na takmičenju u Londonu nastupati Švajcarac Rodžer Federer, Španac Rafael Nadal, britanski igrač Endi Marej, Grk Stefanos Cicipas i drugi igrač sveta Norvežanin Kasper Rud.

Za Tim Sveta igraće Kanadjanin Feliks Ože-Alijasim, američki igrači Frensis Tijafo, Džek Sok i Tejlor Fric, Australijanac Aleks de Minor i argentinski teniser Dijego Švarcman.

Legendarnom švajcarskom teniseru dubl meč sa Nadalom biće poslednji u karijeri. Njih dvojica će dubl igrati sutra protiv Soka i Tijafoa.

Program će prvog dana Lejver kupa otvoriti meč u singlu izmedju Ruda i Soka. Lejver kup se završava u nedelju.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x