Englez posle 157 puta položio test za vožnju

Agencija za upravljanje vozilima i standardima vozila  objavila je da je neimenovani Engleze posle  157 pokušaja konačno uspeo da položi teorijski test, a izlasci na polaganje koštali su ga oko 3.000 funti.


Statistika koju je objavila Agencija za upravljanje vozilima i standardima vozila otkrila je da bi ovaj rekord uskoro mogao biti oboren, jer je na drugom mestu engleskinja koja je do sada teorijski test polagala  117 puta i  još uvek ga nije položila.

Iz agencije su uputili čestitke i 48-godišnjakinji koja je konačno položila ispit u svom 94. pokušaju.


Kada je reč o praktičnom delu, Agencija je iz statistike objavila i podatak da je  jednom 72-godišnjem Englezu trebalo je 43 pokušaja da dobije dozvolu. Žena od 47 godina još uvek nije prošla praktični deo vozačkog ispita, uprkos 41 pokušaju.

U brojnim komentarima na ovu vest magazina OddityCentral  uglavnom su se nalazili oni u kojima se kaže da ovakvim vozačima ne treba dati dozvolu.


Ipak, Mark Tongue, direktor Select Car Leasinga ima drugačije mišljenje. "Istina je ono što kažu: Ako u početku ne uspete, pokušajte i pokušajte ponovo. Polaganje vozačkog ispita može biti jedan od najtežih životnih izazova i nekima od nas može biti potrebno mnogo više pokušaja nego drugima".On je ohrabrio vozače koji teško polažu ispite i poželeo im sreču.


"Bez obzira na to da li jednom ili 157 puta padnete na testu, nema sramote da ponovo pokušate - samo napred."

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x