Er Srbija od marta dva puta nedeljno leti za Ženevu

Er Srbija od 1. marta uvodi dva nedeljna leta do Ženeve, jedan ponedeljkom a drugi petkom, saopšteno je iz ove kompanije.

Iz Er Srbije navode da je Ženeva prošle godine bila planirana kao jedna od šest novih destinacija, od čega se privremeno odustalo zbog pandemije korona virusa.
„Pažljivo pratimo sve promene u ograničenjima putovanja i potražnji, trudeći se da brzo reagujemo i iskoristimo sve prilike koje se ukažu na tržištu. U julu smo već pokrenuli jednu novu destinaciju – Oslo, što se pokazalo kao odlična poslovna odluka jer je norveška prestonica u ovom trenutku jedna od top pet destinacija Er Srbije“, rekao je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.

Dodao je da je uspostavljanje kod-šer saradnje sa Turkiš erlajnzom rezultiralo uvođenjem svakodnevnih letova do Istanbula sa odličnom popunjenošću koja je premašivala i 80 procenata.

Iz Er Srbije ukazuju da će letovi ponedeljkom omogućiti dobru povezanost iz Ženeve ka drugim destinacijama do kojih srpska nacionalna avio-kompanija leti sredinom dana, kao što su Atina, Istanbul, Larnaka, Moskva, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Autor : GLEDAJ.RS/Agencije

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x