Er Srbija prvi put, uz pomoć Turkiš erlajnsa, dodala svoj kod na linije ka Kanadi

Avio-kompanija Er Srbija, objavila je danas da je sa kompanijom Turkiš erlajns proširila kod-šer saradnju, koja podrazumeva da je Er Srbija dodala svoj marketing kod na letove ka destinacijama u mreži Turkiš erlajnsa u Kanadi.
Kako je precizirano, srpska nacionalna avio-kompanija je dodala svoj "JU" kod na letove Turkiš erlajnsa između Istanbula i kanadskih gradova Toronta, Montreala i Vankuvera, čime je prvi put omogućeno prisustvo marketing koda Er Srbije na tržištu Kanade.

Letovi su dostupni za kupovinu na sajtu airserbia.com, počev od danas.

"Nastavljamo da razvijamo naše dugogodišnje partnerstvo sa Turkiš erlajnsom. Zahvaljujući novoj ekspanziji u oblasti kod-šer sporazuma, putnici će imati priliku da preko Istanbula otputuju do tri važna i velika kanadska grada. Letovi do Kanade su od izuzetnog značaja za brojnu dijasporu zemalja iz regiona šireg Balkana, kao i za sve druge koji poslovno ili turistički žele da posete Kanadu", izjavila je menadžerka međukompanijskih poslova i alijansi Er Srbije Ivana Miklja Mučalov.

Kako je navedeno, dodavanjem novih gradova u Kanadi, proširena kod-šer mreža sada uključuje 21 destinaciju Turkiš erlajnsa, na koju je Er Srbija dodala svoj marketing kod.

Letovi su dostupni iz Istanbula koji je sa Beogradom povezan sa više letova dnevno i srpskog i turskog avio-prevoznika tokom cele godine.

Ukazano je da su Er Srbija i Turkiš erlajns do sada više puta jačale međusobnu kod-šer saradnju.

U aprilu ove godine, srpska nacionalna avio-kompanija dodala je svoj "JU" kod na letove Turkiš erlajnsa između Istanbula i Sao Paola, i na taj način prvi put omogućila prisustvo marketing koda Er Srbije na južnoameričkom tržištu, kao i na letove Turkiš erlajnsa iz Istanbula do Almatija i Abu Dabija.

Nacionalna avio-kompanija Turske postavila je svoj "TK" kod na letovima Er Srbije do Ohrida u Severnoj Makedoniji.

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x