Naslovne strane za četvrtak, 24. novembar 2022. godine
 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 24. novembar 2022, najviše pišu o večerašnjoj utakmici Srbija-Brazil na Svetskom prvenstvu u fudbalu, o situaciji na Kosovu, smrti književnika Milovana Danojlića i reditelja Puriše Djordjevića, a pišu i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.
KURIR - "Orlovi, neka gori Katar", podrška fudbalerima. Odlazak dvojice velikana: "U danu nas napustili Milovan Danojlić i Puriša Djordjević".

BLIC - O istraživanju organizacije CRTA putem kojih medija se gradjani najviše informišu, list piše: "Gradjani nam najviše veruju". List piše i o večerašnjoj utakmici Srbije na Svetskom prvenstvu "Mitar i Duci kao Moša i Tirke".

VEČERNJE NOVOSTI - O večerašnjoj utakmici Srbije protiv Brazila na Svetskom fudbalskom prvenstvu: "Srbijo, hrabro napred". O protestu žena u Kosovskoj Mitrovici "Kurti, decu ti ne damo".

ALO - List želi sreću fudbalerima večeras pod naslovom "U boj krenite junaci svi!". O protestu na Kosovu, tri hiljade majki poručilo: "Dosta nam je života u ropstvu".

DANAS - O sastanku Radne grupe za bezbednost novinara i istrazi oko pretnji upućenih tom listu - "Matić: Nema pomaka u istrazi oko pretnji Danasu". List na naslovnoj strani piše i o smrti Milovana Danojlića i Puriše Djordjevića.

INFORMER- Utakmica u centru pažnje pod naslovom: "Braćo Srbi, juriš na Brazil".NOVA - List piše da je izuzet jedan od ključnih dokaza protiv Predraga Koluvije: "Sud obogaljio slučaj 'Jovanjica'". O dešavanjima na Kosovu, pod naslovom "Jedan čovek odlučuje o našim glavama".

POLITIKA - Intervju sa predsednikom Senata Francuske Žerarom Laršeom: "Što su tenzije veće, dijalog je neophodniji". O poseti predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva Beogradu: "Strateško partnerstvo Beograda i Bakua".

SRPSKI TELEGRAF - Strahovit pritisak na predsednika Srbije: "Tajkun pokrenuo lov na Danila", u nameri da, kako list piše, "unište Vučića pred pregovore o Kosovu". Selektor pred utakmicu kaže "Belu zastavu nismo poneli".


Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x