Naslovne strane za četvrtak, 8. septembar 2022. godine (prošireno)

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 8. septembar 2022. pišu o poseti turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji, sudjenju grupi Veljka Belivuka, o grejnoj sezoni i o nestašici mleka.
ALO- O sudjenju grupi Veljka Belivuka "Dželati se rugaju žrtvama". Vandali u centru Beograda oštetili spomen ploču glumcima Mileni Dravić i Draganu Nikoliću: "Demolirali spomen ploču Mileni i Gagi".

BLIC - "Monstrumi tvrde da nisu nikoga ubili", o iznošenju odbrane na sudjenja Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću. "Srbija kupuje 'barjaktare', u Tursku sa ličnom kartom", piše list nakon sastanka predsednika Srbije i Turske.

VEČERNJE NOVOSTI - "CIA režira haos na Kosovu i Metohiji sa Čečenima i Albancima", navodi list. "Policajac se dogovarao sa tužiteljkom", tvrdi majka studenta Nikole Nedeljkovića iz Beograda osudjenog na Kosovu.

DANAS - O eventualnoj nuklearnoj katastrofi koja bi mogla da se dogodi u Zaporožju i odgovoru Srbije, sagovornici lista ukazuju: "Srbija ima plan, ali SNS vlast umanjuje opasnost". "Patrijarh produbljuje podele u društvu", ocenjuju organizatori Nedelje ponosa. "Toplane dužne da drže bar 19 stepeni i da greju od 15. oktobra", piše list.

INFORMER - Vučić dogovorio sa Erdoganom kupovinu oružja: "Srbija dobija 'bajraktare'". Ruski predsednik Vladimir Putin najavio totalni ekonomski rat sa zapadom "Ne dam ni kap nafte i gasa onima koji neće da plate punu cenu".

KURIR - O poseti turskog predsednika - "Vučić poručio: Ljubomorno ćemo čuvati odnose". "Sramotna odbrana vodja krvavog klana. Šok u sudu", piše list o sudjenju Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

NOVA - "Svežeg mleka nema ni za lek, rafove maskiraju jogurtom", piše list o nestašici mleka u Srbiji. U intervjuu za list, lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković kaže "SPO je za Srbiju u Evropi, a to je i cilj Vučića". "Ako skrate grejnu sezonu, trošićemo više struje", list piše o predlogu "Beogradskih elektrana" da se odloži početak grejne sezone.

POLITIKA - Nakon sastanka Vučića i Erdogana u tekstu "Zlatno doba srpsko-turskih odnosa". "Državna pomoć za grejanje veća u Srbiji nego u Nemačkoj", piše list. "Ko će biti premijer Crne Gore - Mandić, Lekić ili Abazović" - o novoj vladi Crne Gore.

SRPSKI TELEGRAF - List piše: "EU ukrala ukrajinsko žito od gladnih Afrikanaca". O evropskom prvenstvu u košarci: "Idemo do zlata i bez Nedovića".

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x