Naslovne strane za nedelju, 19. mart 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 19. mart najviše pišu o pregovorima za implementaciju evropskog predloga za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, koje u Ohridu vode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Aljbin Kurti.

ALO - O pregovorima Beograda i Prištine na najvišem nivou "Maratonski sastanci u Ohridu: Srbija ima svoje crvene linije".

BLIC - List piše o pregovorima za implementaciju evropskog predloga za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine "Maraton u Ohridu".

VEČERNJE NOVOSTI - O pregovorima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovskog premijera Aljbina Kurtija u Ohridu "Napeta bitka za ZSO". Intervju sa ministrom za javna ulaganja Markom Blagojevićem o ulaganjima u zdravstvo "Tokom ovog leta majstori ulaze u 'Višegradsku'".

KURIR - "Naporno", list piše da su pregovori o implementaciji evropskog predloga za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine u subotu u Ohridu trajali "od jutra do mraka". Intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Vladimirom Orlićem "Samo se Vučić bori za Srbiju, naš narod i naše interese na Kosmetu".

POLITIKA - "Maratonski razgovori Beograda i Prištine", o sastanku Vučića i Kurtija u Ohridu. Razgovor nedelje sa novim predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem "Bari i Tokio niko ne može da mi uzme".

SRPSKI TELEGRAF - List prenosi poruku specijalnog izaslanika Sjedinjenih Američkih Država za zapadni Balkan Gabrijela Eskobara, povodom sastanka Vučića i Kurtija u Ohridu "Velika šansa za ceo region".

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x