Naslovne strane za petak, 19. avgust 2022. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu, o sednici beogradske skupštine a bave se i društvenim i sportskim temama.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu u tekstu pod naslovom "Kurti hoće haos na KiM a ne dogovor". "U učionici bez maski" o odluci Tima za škole u vezi početka nove škosle godine u uslovima kovida.

ALO - "Kurti glumi Zelenskog", list piše o pregovorima predsednika Srbije i premijera Kosova u Briselu.

BLIC - "Deca nisu bila vezana, vozač bio premoren?", o udesu autobusa sa decom iz Srbije u Bugarskoj. "Jokić i Micić spremni za Evropsko prvenstvo", o košarkaškoj reprezentaciji Srbije.

DANAS - "EU traži rešenje a Vučić i Kurti žele nove tenzije", o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu. "Svedoci otkazuju svedočenja, sudjenje na korak do kolapsa", o tome zašto se ćuti o medijskim navodima da Srpska lista preti anonimnim svedocima u procesu za ubistvo Olivera Ivanovića.

INFORMER - "Ako pukne 'Zaporožje' radijacija stiže do Srbije", list piše o sukobu u Ukrajini.

KURIR - O pregovorima u Briselu koji se vode uz posredovanje Evropske unije list piše pod naslovom "Strepnja".

NOVA - "Imena direktora krili od medija", o tome kako je beogradska skupština birala direktore javnih preduzeća i ustanova. "Penzionere ubijao virus i nemogućnost lečenja", piše list.

POLITIKA - List piše o sastanaku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija u Briselu u tekstu pod naslovom "Dijalog bez rezultata". "Bura zbog razrešenja i imenovanja direktora", o sednici beogradske skupštine.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da postoji "opstrukcija" namenske industrije: "Krušiku moćnici podmeću klipove".

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x