Naslovne strane za petak, 2. decembar 2022. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 2. decembar, najviše pišu o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom odluke premijera Kosova i Metohije Aljbina Kurtija da postavi Nenada Rašića za ministra za zajednicu i povratak, protestu prosvetnih radnika i drugim društvenim i ekonomskim temama.
BLIC - Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar, "ZSO će biti formirana". List povodom obraćanja prednsednika Vučića, "Vučić ne ide na samit u Tiranu".

VEČERNJE NOVOSTI - "Šta piše u aplikaciji Prištine - Osuda Srbije i Rusije kao prečica za EU", list piše. Svedok-saradnik o kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, "Planirali su čak i nemire, da ruše vlast".

DANAS - Pretnje novinarki Jeleni Obućini, "Nema slučajnih napada u ovoj državi". Protest prosvetara "Stop nasilju u školama" širom Srbije, "Rad obustavilo 400 škola".

NOVA - Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović za list, "Šapić će trajati duže nego Vlada Srbije". O postavljanju Aleksandra Vulina za direktora BIA, "Vulin, zagovornik interesa Moskve, na čelu srpske BIA".

POLITIKA - "Aleksandar Vulin novi direktor BIA", prenosi list. "Više od 40.000 nastavnika protestvovalo protiv nasilja", protest prosvetnih radnika povodom nasilja koje je pretrpela nastavnika iz Tehničke škole u Trsteniku.

Autor : BETA

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x