Naslovne strane za petak, 24. jun 2022. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o samitu EU - Zapadni Balkan u Briselu, odlaganju glasanja na ponovljenim izborima u Velikom Trnovcu, bivšem ministru unutrašnjih poslova a sada ministru odbrane Nebojši Stefanoviću i bivšoj državnoj sekretarki ministarstva unutrašnjih poslova Dijani Hrkalović.
ALO - List navodi da je policija sprečila novu mafijašku likvidaciju "Sprečena osveta škaljaraca".

BLIC - "Neće biti evakuacije na maloj maturi", o potencijalnim lažnim dojavama koje bi mogle da stignu u škole u vreme završnih ispita. O samitu EU-Zapadni Balkan u tekstu "Kažite da li nas uopšte želite u EU".

VEČERNJE NOVOSTI - Nakon održanog samita EU-Zapadni Balkan, list piše "Balkan ni korak bliže EU". "Četvrto glasanje puklo zbog svadje i lažne bombe" - o ponavljanju izbora u Velikom Trnovcu. "Si Djinping protiv sankcija", piše list o skupu zemalja BRIKS-a.

DANAS - Nakon poziva radnicima kragujevačkog "Fijata" na sastanak sa predsednikom Srbije, list piše "Slučaj Fijat: Vučić čovek koji sve rešava". Nakon uložene žalbe dela opozicije na regularnost izbora novog gradonačelnika Beograda, advokat Rodoljub Šapić poručuje "Pravosudje bi trebalo da poništi odluku o imenovanju Šapića".

INFORMER - List upozorava na propise u zemljama u kojima letuju gradjani Srbije "Grci skidaju tablice za bacanje opušaka iz kola, kazna za nevezani pojas 350 evra!".

KURIR - "Čvrsto", list piše o stavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu EU - Zapadni Balkan. "Ispitivanje" - o pozivu za davanje izjave u policiji aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića i bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, zbog medjusobnih optužbi u medijima.

NOVA - "Žrtvovali vojnika i oca dvoje dece zbog reklame vlasti", povodom godišnjice smrti vojnika na vojoj vežbi na Pešteru. U intervjuu za list bivši ambasador Srbije u SAD Milan St. Protić ocenjuje "Sitnurija koja se kune u Putina nije srpska opozicija".

POLITIKA - "Stefanović i Hrkalovićeva pozvani na razgovor u SUK", o pozivu ministru i bivšoj državnoj sekretarki da daju izjave u svojstvu gradajana u Sektoru unutrašnje kontrole (SUK) MUP-a. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon samita u Briselu "Biće bolje u decembru".

SRPSKI TELEGRAF - O dešavanjima u opoziciji "Ćuta čisti Djilasa i opoziciju".

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x