Naslovne strane za ponedeljak, 23. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 23. maj 2022. godine pišu o širenju majmunskih boginja u svetu, troškovima školovanja u Srbiji, izborima.

POLITIKA Intervju sa ministrom prosvete Brankom Ružićem: "Srbija će u nauci tek da pruža svetu mnogo". List piše i da Srbiji "nedostaje 350 sudija".
ALO - "Prva bomba okidač za haos", list piše da nikad nismo bili "bliže nuklearlnom ratu koji bi počeo korišćenjem manjih bojevih glava". List piše da "Hrvati Vučiću prete optužnicom".

BLIC - O saobraćajnim nesrećama u Srbiji tokom vikenda: "Za 24 sata poginulo šest osoba". List donosi istraživanje "Koliko mame i tate košta školska godina".

VEČERNJE NOVOSTI - Izjava virusologa Milanka Šeklera o boginjama koje se šire u svetu: "Majmunske boginje nisu velika pretnja". Pod naslovom "Zagreb opet Vučiću preti optužnicom" - o potezima iz susedstva.

DANAS - List donosi ocene analitičara u tekstu pod naslovom "Svetlana Bojković: Vlast prodaje našu zemlju i naše živote". O istraživanju studenata Fakulteta političkih nauka: "Mladi ideološki ne razlikuju SNS, SPS, DSS i SSP".

NOVA - O školarinama na fakultetima u Srbiji: "Školarine od 560 do 2.000 evra za studente". List piše da jedan član vladajuće Srpske napredne stranke tvrdi da je na izborima bilo mahinacija u opštini Vračar: "Naprednjaci su me prijavili na lažnu adresu zbog izbora".

INFORMER - Uoči razgovora dva predsednika Vladimira Putina i Aleksandra Vučića "Srbija dobija najnižu cenu ruskog gasa?!" Strani plaćenici u Ukrajini "Medju 'Azovcima' ima i ustaša".

KURIR - "Šok u Pazaru", list piše da se pojavila i treća žena Mumera Zukorlića i da traži nasledstvo. "Iz Hrvatske zapretili podizanjem optužnice protiv Vučića".

SRPSKI TELEGRAF - Ko napada Novaka Djokovića stigne ga kazna: "Noletova kletva". List saznaje "Pet stvari koje su ugovorili Orban i Vučić".

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x