Naslovne strane za subotu, 30. septembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 30. septembar piši o ostavkama gradonačelnika širom Srbije, koje su uvod u prevremene lokalne izbore, priznanju bivšeg funkcionera Srpske liste Milana Radoičića da je organizator i učesnik oružanog incidenta na severu Kosova, i o drugim temama.
BLIC - "Lično sam pripremao odbranu od okupatora, Beograd nije znao" o pismu bivšeg funkcionera Srpske liste Milana Radoičića o njegovoj ulozi u oružanom incidentu sa kosovskom policijom kod manastira Banjska, 24. septembra.

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o ostavci gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, koja je uvod u lokalne izbore "Dao ostavku, 'zaokružio' 17. decembar". O upadu kosovske policije u bolnicu u severnom delu Kosovske Mitrovice "Kurtijeve siledžije lomile i u bolnici".

DANAS - Izjava šefa Komiteta za zapadni Balkan nemačkog Bundestaga Josipa Juratovića "Vučić je izgubio kotrolu nad svojim režimom". O izveštaju komesarke Saveta Evrope u kome se govori o odnosu Srbije prema nezavisnim medijima "Bezbednost novinara ozbiljan razlog za brigu".

NOVA - List piše da je "poverljivo" trošenje budžetske rezerve "eksplodiralo" prošle godine "Pola milijarde evra vlast potrošila 'ispod žita'". Istraživanje o rejtingu stranka uoči novih izbora "Opozicija u zbiru ima snagu vlasti".

POLITIKA - O akciji policije "Uhapšeno 11 dilera zbog 200 kilograma droge". List prenosi pismo Milana Radoičića "Radoičić: Nismo teroristi, već borci za slobodu".

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x