Naslovne strane za subotu, 31. decembar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama prazničnog trobroja za subotu, 31. decembar 2022. godine, nedelju i ponedeljak, 1. i 2. januar 2023. godine pišu o ekonomskoj situaciji koja očekuje Srbiju u narednoj godini, o situaciji na Kosovu, o policiji i vojsci i o drugim društvenim i političkim temama.
ALO - Izjava premijerke Srbije Ane Brnabić za taj list "Mir! To je moja želja".

BLIC - U tekstu "Holivudska priča nove ministarke", list piše o ministarki rudarstva i energetike Dubravki Djedović.

VEČERNJE NOVOSTI - Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić poručuje "Za saradnike kriminalaca nema mesta u policiji". "Srpski 'pegaz' nosiće rakete vodjene laserom", o prvom domaćem dronu Vojske Srbije.

DANAS - Predsednik pokreta Srce Zdravko Ponoš u izjavi za list navodi "Srbija ne može da čeka promene do narednih predsedničkih izbora". Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić najavljuje "Razmišljam o svom učešću u sledećoj vladi".

INFORMER - Izjava premijerke Ane Brnabić "Biće teška 2023, ali pobedićemo".

KURIR - Izjava srpskog fudbalera i reprezentativca Dušana Tadića "Sve udare na reprezentaciju smo izdržali kao jedan".

NOVA - O ekonomskim očekivanjima za 2023. godinu, list piše u tekstu "Biće teško, ali preživećemo". Glumac Petar Božović kaže "Ova zemlja je jedna ogromna reklama".

POLITIKA - "Život prožet strahom i nadom", o situaciji na Kosovu. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Nisu uspeli da nam slome kičmu".

SRPSKI TELEGRAF - List donosi analizu 2022. godine u tekstu "Vučić - čovek koji ne zna za poraz".

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x