Ne davimo Beograd: Vlast u gradu mora da odgovara zbog korupcije i nestručnosti

 Pokret Ne davimo Beograd saoštio je danas da "korumpirana vlast mora snositi odgovornost zbog katastrofalnog izvođenja gradskih radova u Beogradu".

"Dok u našem gradu godinama propadaju trgovi, ulice, parkovi i dok se urušava celokupna infrastruktura grada, građani trpe posledice i plaćaju popravke, a korumpirana vladajuća stranka i firme povezane sa njom bahato profitiraju", naveo je taj pokret.

Kako je ukazao pokret Ne davimo Beograd, "svaki projekat prati netransparentost i korupcija, tako da se obavljeni radovi, uprkos ogromnim troškovima, svode na šminkanje, a ne unapređenje saobraćaja i prateće infrastrukture".

"Posledično, radovi su lošeg kvaliteta tako da je gotovo po pravilu neophodna rekonstrukcija rekonstrukcije, koju opet plaćaju građani Beograda", rečeno je i "ukazano na četiri primera katastrofalnih rekonstrukcija gradskih ulica i trgova: Zeleni bulevar, Trg Republike, Ruzveltova ulčica i Plato oko spomenika Stefanu Nemanji".

"Ne davimo Beograd neće dozvoliti da još neka važna tačka u gradu bude plen korupcije Srpske napredne stranke i žrtva nestručnosti firmi povezanih sa vladajućom strankom", naglašeno je u saopštenju.Foto: pixa bay

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x