Od sutra u Novom Sadu Međunarodni festival studenata novinarstva i naučna konferencija

Međunarodni festival studenata novinarstva "On the record" i 13. Međunarodna naučna konferencija "Mostovi medijskog obrazovanja" biće održani sutra na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu.

U organizaciji Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, skupovi zakazani su za 26. i 27. maj.

Oba skupa održavaju se u zgradi rektorata Univerziteta u Novom Sadu, a kako je najavljeno, zajednička tema im je kriza - kao predmet izveštavanja, kao kontekst u kojem novinari rade, ali i kao kriza samih medija i novinarskog identiteta.

Kako je najavljeno, skup će okupiti studente i profesore novinarstva iz više od deset zemalja - Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Finske, Hrvatske, Irske, Mađarske, Poljske, Rumunije, SAD, Slovenije i Španije.

U najavi se dodaje da je za festival "On the record" prijavljeno više od 60 studentskih radova, koji se nadmeću u četiri kategorije - kratka video forma, kratka audio forma, članak i reportaža, i istraživačke priče.

Međunarodni festival studenata novinarstva On the Record održava se od 2012. godine u organizaciji Odseka za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Foto: pixa bay

Autor : beta

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x