Prvi let Er Montenegra - destinacija Sarajevo

Prvi avion Er Montenegra poleteće danas ka Sarajevu sa fudbalskom reprezentacijom Crne Gore, čime će biti označen početak rada nove crnogorske nacionalne avio-kompanije.


Iz Er Montenegra kažu da za sada lete sa jednim avionom koji je u potpunosti spreman za operacije, te da će uskoro za poletanje biti spremna i druga letelica, prenosi Tanjug crnogorski javni serviis RTCG.


Kad je u pitanju kupovina novih aviona, to je u pregovorima, dodaju iz kompanije.Prvi komercijalni let Er Montenegra planiran za 10. jun prema Beogradu, a portparolka kompanije Mina Muković napominje da će letovi biti realizovani iz Tivta i iz Podgorice na dnevnom nivou."Iz Podgorice letimo jednom dnevnom, a iz Tivta i više puta", rekla je Muković.Navodi da postoji veliko interesovanje za letove prema Beogradu, te da u skladu sa tim ide i prodaja karata. Cenu karata, kaže, utvrđuju na bazi analize tržišta, a u promotivnom periodu će karta na liniji Tivat-Beograd koštati 109 evra.Er Montenegro će od 27. juna leteti i prema Banjaluci, a od 29. juna i ka Ljubljani.


Foto: Pixabay

Autor : GLEDAJ.RS/TANJUG

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x