Slučaj Mika Aleksić: Advokatskom timu Milene Radulović i Ive Ilinčić javilo se još dve devojke

Nakon Milene Radulović koja je u slučaju Miroslava Mike Aleksića juče saslušavana pet sati, danas je u tužilaštvu izjavu dala i Iva Ilinčić, a njeno saslušanje trajalo je puna četiri sata. 


Jugoslav Tintor, jedan od advokata obe glumice koje su tužile Aleksića koji se sada tereti za silovanje i nedozvoljene polne radnje izjavio za Blic da su se njegovoj kancelariji javile još dve osobe od kojih je jedna maloletna.


- S obzirom da su i Iva Ilinčić i Milena Radulović saslušane od strane tužioca, molimo medije jer imamo jedno maloletno lice i još jednu žrtvu koje nisu spremne da stanu pred medije i ovoliko kamera, da pomognete da postupak teče bez bavljenja time - rekao je Tintor.


On je dodao i da će trajenje postupka zavisiti od broja oštećenih lica, kojih za sada, koliko oni znaju, ima četiri.

- Mislim da će trajanje prikupljanja dokaza zavisiti od broja oštećenih lica što bitno usložljava postupak. Sama činjenica da ovde ima i veliki broj krivičnih dela koje se okrivljenom stavljaju na teret čini ovaj postupak nimalo jednostavnim i lakim, što sigurno neće biti brzo. Ali cilj postupka je da se sve raspravi i sve utvrdi, prikupe svi dokazi još u fazi istrage kako bi se utvrdilo ono što je bilo jer to nam je svima u interesu da se ova krivično-pravna stvar detaljno rasvetli - rekao je advokat za BlicAutor : Gledaj.rs/Blic

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x