VREME DANAS 13.01.2022.

U Srbiji će danas ujutro biti veoma hladno sa umerenim i jakim mrazem, a tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno.


Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od -14 do -5, najviša od -4 do 2 stepena.

Uveče i tokom noći u severnim i centralnim predelima Srbije oblačno i suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu ujutro veoma hladno sa umerenim do jakim mrazem. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i hladno. Vetar slab, zapadni. Najniža temperatura od -10 do -8, a najviša od -3 do -1 stepen (ledeni dan). Krajem dana i tokom noći oblačno i suvo.

U petak ujutro u većem delu slab i umeren, a na jugu ponegde i jak mraz. Tokom dana u petak i za vikend malo i umereno oblačno, samo u subotu jače prolazno naoblačenje, ali će se zadržati uglavnom suvo vreme.

Dnevna temperatura oko i malo iznad proseka za ovo doba godine - od 2 do 8 stepeni. Zatim do kraja perioda, 20. januara, umereno do potpuno oblačno, u ponedeljak uveče i u utorak sa kišom i snegom, uz pad temperature.

Autor : GLEDAJ.RS/RHMZ/TANJUG

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x