ASTROLOGIJA OTKRIVA: KAKAV JE KOJI ZNAK U VEZI I KO SE SA KIM SLAŽE

Astrolozi tvrde da zvezde govore puno o nama, a posebno imaju šta da kažu kada su veze u pitanju. Astrološkinja magazina Glamur otkriva kako se koji znak ponaša u vezi i sa kojim znakom je najkompatibilniji.

OVAN 

Smeli, impulsivni, zaljubljivi... To su Ovnovi. Zaista vole da žive u skladu sa svojom prirodom vatrenog znaka! Kada su zainteresovani za vezu, nema nežnog ključanja - to je vulkan. Obasjavaju celog svog partnera i velikodušni su sa svojom naklonošću, vremenom i poklonima. To ih čini prilično privlačnim saputnikom. Međutim, to ne znači da će šetati parkom. Da, imaju želju za pravom ljubavlju i intimom, ali lako im to može dosaditi i treba im novo uzbuđenje. Nema stalnih vrtloga za Ovna - partner mora da ih oduševi. Strelac je vatreni znak koji im odgovara i samo će potpiriti plamen strasti. Spontano, otvoreno i avanturističko - ovo uparivanje Ovna i Strelca ne samo da će biti sjajno u spavaćoj sobi, već će i stimulisati jedno drugo u svakodnevnom životu. Ta kombinacija može rezultirati dugom i značajnom vezom.

BIK 

Bikovi vole udobnost svog doma. Najsrećniji su kada su okruženi luksuznim životom. Priuštite Biku noć finog vina, mekih sveća, kašmira i tartufa  i već ćete biti na pola puta da ih nagovorite da promene status na Fejsbuku u „u vezi“ . Takođe su senzualni i romantični - jednostavno, vole ljubav. Na kraju krajeva, njima vlada Venera, planeta udvaranja. Potreban im je neko ko će ih obasipati ljubavlju i neko ko se neće plašiti da redovno izražava svoje obožavanje prema njima. Zbog toga je Rak idealan spoj za bikove. Ovaj vodeni znak je veoma naklonjen  pokazivanju svoje emocionalne strane, plus oni su poznati kao hranitelji zodijaka. Rakovu su željni da od vas učine zenicu svog oka, a Bikovi su više nego srećni da dobiju ovu pažnju.

BLIZANCI 

Taj par u restoranu koji samo priča celu noć kao da je na prvom sastanku je verovatno  dvojac vazdušnih znakova Blizanac i Vodolija. Blizanci su otvorenog uma, maštoviti i duhoviti. Prilaze životu sa nepokolebljivom radoznalošću i entuzijazmom. Partner blizanaca će morati ozbiljno da razgovara da bi održao korak. Međutim, ako blizanci izgube interesovanje, to je to - radi se o zelenijim pašnjacima, tako da posvećenost ponekad može biti izazov za Blizance. Inteligentna, šarmantna, pronicljiva Vodolija će izazvati interesovanje Blizanaca i zadržati njihovu pažnju tako da ne razmišljaju o tome šta je još (ili ko još) tamo. Ali hej, nije sve u ćaskanju. Blizanci ne shvataju stvari previše ozbiljno i poznati su po tome što su nestašni. Vodolija ima buntovničku crtu - ovo nije par koji će izbegavati da bude avanturistički jedno sa drugim seksualno, i to ne samo u spavaćoj sobi...

RAK 

Negovan, pun ljubavi, osetljiv - to je Rak! Međutim,  Rak često ima potrebu da se povuče u svoju školjku i provede kvalitetno vreme nasamo kako bi izbegao emocionalno preopterećenje. Potreban mu je neko ko će mu dozvoliti da ga voli istinski, ludo duboko, dok istovremeno razume da Rak ponekad traži samoću. Vodeni znak Škorpija se odlično slaže sa Rakom. Oni dele potrebu Raka za intimnošću, ali im je podjednako prijatno u samoći. Taj par koji provede celu zabavu šapućući u ćošku pre nego što napravi francuski izlaz pre ponoći to je dvojac Škorpion-Rak. Međutim, od suštinskog je značaja da zapamtite da ova dva znaka budu ranjivi jedni prema drugima – kada Rak udari klešta, a Škorpija otkrije ubod svog repa, niko neće pobediti u raspravi. Međutim, ako budu iskreni i otvoreni, to je jedna neraskidiva veza.

LAV 

Lav voli da bude voljen i ne vidi razlog zašto ne bi bio obožavan i postavljen na pijedestal. Na kraju krajeva, Lavovi su kraljevska porodica. Pozorišna priroda Lava znači da često sanja da je zbrisan s nogu i da živi život čiste filmske romantike. Svoje partnere Lav nagrađuje tako što će biti lojalan, strastven i velikodušni prema greškama. Međutim, ovaj Lav kao vatreni znak ponekad može zadržati previše vatre za sebe i mora paziti da egoizam ne stane na put njegovoj večnoj sreći. Vaga donosi lagani dodir ravnoteže u ovo uparivanje. Vage su najsrećnije sa Lavom u vezi i zadovoljne su da raspiruju plamen vatrenog Lava svojim vazdušastim obožavanjem, ali njihova sklonost ka harmoniji će obezbediti da meč nikada ne postane previše jednostran. Ovo je uparivanje dugotrajnim pogledima i ljubavnim notama, ali Vagina sklonost romantici znači da će, ako zatreba, krenuti po kiši do aerodroma kako bi Lavu rekla da su zaljubljeni do ušiju.


DEVICA

Device su iscelitelji zodijaka -  strpljivi, ljubazni i odani. To znači da kada nađu svog partnera, onda je malo lojalnih kao Devica. Takođe su vredni perfekcionisti koji vole da planiraju, planiraju, planiraju. Može li vas ovo učiniti kritičnim u vezi sa njima? Možda, ali samo malo. Devicama je potreban partner koji ih može ohrabriti da se smire i zaista prihvate sebe i prestanu da budu krute. Intuitivne, strpljive Ribe se odlično slažu sa Devicama. Neće im smetati što Device žele da rezervišu restoran za godišnjicu dva meseca unapred, ili da za svaki praznik imaju plan puta - jednostavno će sve to preduzeti svojim korakom i dozvoliti Devici da uradi svoju ultrapraktičnu stvar. Kada se Device previše zaglave u sopstvenoj glavi ili su uhvaćene u spiralu preterane analize situacija, dušebrižni partneri Ribe će im pomoći da vide širu sliku. Takođe će ih ohrabriti da se povežu sa svojom emocionalnom, kreativnom stranom.


VAGA

Vage uvek teže ravnoteži - a to uključuje i partnere. Dva je najsrećniji broj za Vage, a najzadovoljnije su kada su uparene sa nekim kome mogu da pokažu svoju privrženost - sve dok je to uzvraćeno. Vage obožavaju harmoniju između intelektualnog i estetskog. Mogu da ćaskaju i druže se, ali takođe zaista cene lepotu u umetnosti, odeći, dodacima... i da, poklonima. Potreban im je partner koji će deliti veliko interesovanje za slične stvari, a istovremeno će se Vage pobrinuti da nijedna godišnjica ili rođendan ne prođu bez dobro isplanirane proslave. Odgovor na Vage imaju Ovanovi – strastveni, avanturistički i dinamičan znak kome ne smeta da im partner bude prioritet. Ovan će Vage rado pratiti na večerima i otmenim događajima - i voleće da isprobava nove stvari, posebno ako se to prelije u seks. Par koji se uvek zabavlja ili se optužuje to su Vaga i Ovan.

ŠKORPIJA


Ah Škorpija -  jedan od najmisterioznijih, najintenzivnijih i najprivlačnijih znakova zodijaka, i trebalo bi da nose ovo kao znak časti. Nije ih briga što ih ljudi smatraju dubokim, mračnim i zamišljenim – u stvari, često to pozdravljaju. To znači da filtriraju flertove za koje nemaju strpljenja. Potreban im je neko ko će razumeti njihovu sklonost ka ekstremima, kao i važnost strasti. Ovo čini Bika prirodnim parom za Škorpije. Kao jedan od najsenzualnijih znakova zodijaka, oni će ispuniti sve najdublje želje Škorpije. Bik je kreativan, umetnički i duboko romantičan. Kada se kombinuje sa Škorpijom, ovo može rezultirati veoma nabijenim partnerstvom erotike i dubokih emocija. Ovo je vrsta para koji će zajedno ići na časove crtanja života, slikati gole portrete jedno drugog i okačiti ih na ponosno mesto iznad kreveta. Škorpije - ako želite da se uparite, ovo je vaš par.

STRELAC 

Avanturist, istraživač i vatreni Strelac uvek je u potrazi za novim iskustvima.. Voli spontana ispoljavanja naklonosti i iznenadna ispoljavanja romantike – rezervaciju karata za grad u koji nikada nisu bili. Takođe su optimiste u duši, i dok vole da istražuju svoje emocije, jednako su srećni što će se vezati. Blizanci su fantastičan spoj za slobodni duh Strelca. Oboje cene važnost vremena nasamo, ali su oba znaka  neodoljivo privučeni jedno drugim sa obostranom fascinacijom. To je  vrsta para koji se može nasumično probuditi u 3 ujutro, a zatim ostati budan do jutra.


JARAC
Jarac je ambiciozan, posvećen i vredan u karijeri i u ljubavnom životu. Ne ulazi olako u stvari, a kada odluči da želi da se posveti, to će biti doživotno. Ovaj zemaljski znak želi da pusti korene. Sa kim je bolje da se skrasi od drugarice Zemaljskog znaka Device? Oba znaka žele da stvore nešto trajno, impresivno i sigurno. Ovo može zvučati dosadno, ali zapravo je idealna osnova za istinsku, vernu vezu koja će cvetati sjajno iz sezone u sezonu. To takođe znači da će se osećati dovoljno samouvereno i udobno u međusobnom prisustvu da budu avanturistički u spavaćoj sobi, tako da stvari ostaju sveže u seksualnom životu. Nemojte se iznenaditi ako Jarac i Devica jednog dana budu plesali Funki Chicken na svojoj 70. godišnjici braka.

VODOLIJA 

Vodolijama je možda teško da se skrase , ali vaša njihova poletna  priroda ili preokupacija da učine  svet boljim u jednom trenutku prestaje da bude prioritet i posvećuju se vezama. Kada sretnu pravu osobu istinski su posvećene. Međutim, potreban im je neko ko će privući njihovu pažnju i pokazati da su vredni ulaganja. Partneri Lavovi pršte od radosti, vrckaju od zabave i generalno unose tračak sunca u život svojih voljenih. Kada Vodolije imaju ovaj zlatni sjaj na koji se mogu fokusirati, onda se rado odriču neke svoje slobode. Lav će takođe prihvatiti da ponekad Vodolija mora da uradi svoje ili da se bori za društvene ciljeve. Lavovi i Vodolije su  odličan spoj koji jedno drugom mogu  pomoći da ostvare svoj puni potencijal.

RIBE 

Sanjive, intuitivne Ribe, ponekad mogu biti optužene da žive na drugom planu postojanja. Iskreni romantičari, idealiste i poznati po tome što imaju duboko osetljivu stranu. Ako su jednom bile povređene, ozbiljno im je teško da veruju ponovo. Klizava Riba sigurno nije riba koja se lako vezuje, to vam je jasno! To može dovesti do toga da propusti divne prilike za ljubav. Tu pomaže samo Jarac koji se ne plaši da pokaže posvećenost. Jarčevi će jasno izneti svoje namere, nastaviti da rade na tome da pokažu svoju autentičnu stranu i na kraju će osvojiti Ribe. Kada se osećaju prijatno u vezi sa Ribama, onda je to spoj srodnih duša. Vole se žestoko i bezrezervno - a Jarac kopa tu otvorenost. Zaista trajno i ispunjavajuće partnerstvo nastaje čim Ribe uhvate udicu Jarčeva.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x