Danas je supermesec - ova četiri znaka doživeće sudbinske promene

Naučnici najavljuju da će Mesec u sredu 13. jula biti najbliži planeti Zemlji ove godine

Osim fascinantnog prizora, supermesec, kako tvrde astrolozi, imaće uticaj na sve znake zodijaka, ali sudbinske promeme mogu da očekuju ova četiri zanaka.


Ovan 
Pripremite se da vaša karijera sada zauzme centralno mesto, jer se pun mesec u Jarcu odvija u vašoj 10. kući profesije 13. jula, naglašavajući odgovornost, strukture i pravila. Sa Plutonom u mešavini, nemojte se iznenaditi ako nešto što ste pokušali da zakopate ili sakrijete sada izađe na videlo u ovoj oblasti; možda je vreme da se suočite sa onim što znate možda je vreme da se oslobodite. Važno je da šta god da izgradite ovde može da izdrži test vremena, ali pre nego što postavite temelj, možda ćete morati da uništite ono što zauzima prostor. Dobra stvar je što vas, kao kardinalni, vatreni znak, uništavanje onoga što je zastarelo i zamena nečim boljim ne plaši previše. Jeste li spremni za izazov?

Rak 
13. jula, pun mesec u Jarcu će osvetliti vašu sedmu kuću partnerstva, dovodeći važne spoznaje u prvi plan oko struktura i odgovornosti u vašim odnosima. Kada je Pluton sada u bliskoj konjunkciji sa mesecom, možda ćete otkriti da nešto što ste izbegavali da rasčistite sada izlazi na videlo, potencijalno u vašem odnosu sa partnerom. Duboko vam je stalo da izgradite čvrste, hermetičke veze sa drugima, ali nešto će možda morati da se uništi da bi veza opstala.

Vaga 
Dok pun mesec obasjava vašu četvrtu kuću 13. jula, bićete pozvani da prihvatite odgovornosti u svom domu i porodičnom životu. Sa Plutonom u bliskoj konjunkciji sa mesecom, kao i Ovnovi i vi možete očekivati da će sve tajne potencijalno biti otkrivene sada, i možda ćete biti skloni da počnete da ponovo gradite temelj koji je jači i sigurniji. Veoma ozbiljno shvatate obaveze u svom domaćinstvu, a ovaj pun mesec je vreme kada ćete se podsetiti na svoju želju da ovde izgradite jaku, pouzdanu osnovu.

Jarac 
13. jula, pun mesec u Jarcu će osvetliti vašu prvu kuću identiteta, dovodeći neka važna otkrića koja se odnose na vaš osećaj da sebe stavite u prvi plan. Kako Mesec formira konjunkciju sa Plutonom, od vas će biti zatraženo da procenite delove sebe koje ste zakopali ili skrivali, a koje treba osloboditi. Uspeh kome težite je na drugoj strani zastarelih tradicija i ograničavajućih verovanja kojih ste se pridržavali, i sada je savršeno vreme da se odvojite od tih principa i oslobodite. Ako ostanete isti, samo ćete dobiti više onoga što ne želite.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x