DNEVI HOROSKOP: OVNOVI DA SE DRŽE GRANICA, RIBE DA SE FOKUSIRAJU

Ovnovi bi trebalo da sse drže svojih granice, Ribe da pojačaju fokus, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 27.10.2023.


OVAN

Držite se granica, inače će neko zauzeti neprijateljski stav. Najbolje je ostati ispod radara, sve postavite na svoje mesto, a zatim koristie diskretni način da sprovedete svoju ponudu. Vreme, posvećenost i privlačnost će vas voditi ka trijumfu.

BIK

Na vama je da pokažete pozitivne promene; ako dozvolite nekome drugom da deluje umesto vas, nećete dobiti ono što želite. Komunikacija je od suštinskog značaja, a razrađivanje ciljeva ubrzaće proces. 

BLIZANCI

Čuvajte se. Neko od koga najmanje očekujete poremetiće vaš život stavljajući vas u neugodnu poziciju. Igrajte fer i istaknite svakog ko se ne pridržava pravila. Udaljite se od svakog ko pokušava preuzeti kontrolu. 

RAK

Pažljivo birajte svoje saradnike. Neko će vas prevariti da uradite nešto korišćenjem emocionalnog ucenjivanja ako niste oprezni. Ostanite korak ispred i osmislite ekonomičan i jedinstven plan kako biste sprečili nepotrebne ljude da uđu u vašu orbitu. 

LAV

Neko će pokušati usporiti vaš napredak. Učite kako idete i koristite iskustvo da zaštitite svoja prava, veštine i planove. Ponovo razmotrite svoje opcije i odaberite ono što vam pruža najveću slobodu da radite ono što želite. Odstupite od konfrontacija koje nemaju svrhu. 

DEVICA 

Krenite sami. Ne oslanjajte se na druge niti dozvolite da neko prekine vaše planove. Sprovedite promene koje vode ka prilikama i rešavajte stvari lično. Iskrenost je od suštinskog značaja ako želite izgraditi poštovanje i sledbenike. 

VAGA

Iskoristite sve svoje resurse, obratite pažnju na ono sa čim trebate raditi i koncentrišite se na dostizanje svog cilja. Ne gubite vreme da ispitujete šta drugi rade. Trka je sa samim sobom, ne sa drugima. Budite najbolji što možete. 

ŠKORPIJA 

Uložite energiju tamo gde je to potrebno. Idite iznad i izvan uobičajenih obaveza i steknite prihvatanje u unutrašnjem krugu. Prikaz raznovrsnosti će vam doneti vreme i odobrenje od osobe koja utiče na vas. Partnerstvo će unaprediti prilike. 

STRELAC 

Budite strpljivi i nemojte dozvoliti da vas neko ubedi da učinite nešto nepotrebno. Posvetite pažnju pitanjima kod kuće i svom emocionalnom blagostanju. Posvetite vreme istraživanju bolesti ili slabih tačaka u svom životu koje zahtevaju pažnju. Idite polako i radite stvari pažljivo. 

JARAC

Ne dozvolie da neko koristi emocionalnu manipulaciju kako bi vas usporio. Idite napred i prilagodite ono što više ne funkcioniše za vas. Promena kod kuće će vam dati potrebnu podršku za pokretanje prilika umesto da ih čekate. 

VODOLIJA 

Obratite pažnju na priliv i odliv novca. Držite svoje finansije odvojenim i odbijte zajedničke poduhvate koji bi vas ostavili da plaćate stvari koje ne želite. Rasipništvo i preterivanje ostaviće udarac na vašem novčaniku i vašem egu. 

RIBE

Fokusirajte se; nemojte se zamerati ili mešati u stvari koje vas se ne tiču. Iskoristite priliku da napredujete ili da ulažete u ono što vam pruža radost. Partnerstvo će krenuti pozitivnim putem; budite spremni da iskoristite situaciju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x