DNEVNI HOR5OSKOP: BIKOVI DA SE OTVORE ZA NOVE POČETKE, VAGE DA POČNU DA RADE

OVAN

Oslobodite se onoga što ne funkcioniše i prihvatite ono što vas uzbuđuje. Vreme je da se oslobodite stresa i usredsredite na ono što vas čini srećnim. Bavite se učenjem novih veština i usavršavanjem načina na koji se predstavljate svetu. Ugodite sebi i promenite izgled.

BIK

Otvorite put novim počecima tako što ćete završiti nedovršene poslove. Obratite se onima koji mogu ubrzati proces, i dobićete pomoć u otkrivanju šta želite da radite sledeće. Društveni događaj će dovesti do neočekivanih prilika. Romantika je povoljna

BLIZANCI

Ostanite pri onome što najbolje znate. Ne dovodite svoje zdravlje ili reputaciju u opasnost. Budite dobar slušalac, ali suzdržite se od deljenja ličnih informacija. Vaša pažljivost će vam doneti poštovanje i savete koji će vam pomoći da odlučite sledeći korak. Ne dajte obećanja koja nećete ispuniti.

RAK

Događaj će dovesti do uzbudljivih veza i razgovora koji će vas stimulisati i osvežiti dušu. Vaša želja da se pridružite nečemu novom i uzbudljivom će se ostvariti ako se u potpunosti angažujete, umesto da sedite po strani.

LAV

Dajte sebi trenutak da razmislite o svemu što čujete i vidite pre nego što uđete u razgovor koji će verovatno završiti negativnim odgovorom. Dugujete sebi da se koncentrišete na ono što je za vas značajno. Usavršite svoje planove kako biste osigurali uspeh.

DEVICA

Postavite visoke standarde koji će ispuniti očekivanja. Imate sve što je potrebno da idete do kraja; ne zadržavajte se na prošlosti ili neka vas nesigurnost koči. Uključite se u razgovore; očarajte nekoga svojom vizijom i jasnoćom. Ljubav cveta

VAGA

Prestanite sa odlaganjem i počnite da se krećete. Preduzmite inicijativu, završite ono što ste započeli i preuzmite odgovornost za svoje postupke i sreću. Ne dozvolite drugima da preuzmu kontrolu ili da vas loše predstave. Budite ponosni, radite ono što najbolje znate i uživajte u koristima

ŠKORPIJA

Događaji umrežavanja će vas podići na viši nivo. Srešćete ljude koji će stimulisati vaš um i motivisati vas na raznolikost. Kreativnost će unaprediti sve što budete radili, a disciplina i energija će vam pomoći da ostvarite cilj. Romantika je povoljna.

STRELAC

Pregledajte važne dokumente i ažurirajte dokumente koji dolaze. Ne oslanjajte se na druge da obave stvari prema vašim specifikacijama. Vreme provedeno na ažuriranju će vam smiriti um i dati vam bolji osećaj za ono što možete da priuštite.

JARAC

Usmerite svoju energiju tamo gde je najpotrebnija. Imate šta je potrebno da postignete svaki cilj koji postavite. Sanjajte veliko i koristite svoju maštu da stvorite nešto što ima značaj za vas i vaše voljene. Romantika, putovanje i novi počeci su vam na dohvat ruke.

VODOLIJA

Zadržite svoje misli i osećanja za sebe dok ne završite detalje. Održavajte svakoga ko pokušava da zaviri na odstojanju dok ne istražite vreme i trošak dostizanja svojih ciljeva. Odbijte iskušenje i izbegavajte nepotrebne troškove.

RIBE

Zajednički poduhvat izgleda obećavajuće. Krenite niz sećanje i setićete se nekoga ili nečega što želite da sledite. Postavite osećaje, stvarajte prilike i prisustvujte događajima koji doprinose ostvarivanju nečega što želite.

Autor : GLEDAJ.RS

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x