DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI BI TREBALO DA IZBEGAVAJU PRETERANE REAKCIJE, RAKOVI MEŠANJE POSLA I ZADOVOLJSTVA

Pred Bikovima je dan u kome će morati da izbegavaju preterane reakcije, Rakovi će danas morati da razdvoje posao i zadovoljstvo, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 06.04.2022.


OVAN
Ispitujte sve što izaziva nesigurnost ili vas dovodi u ranjivu poziciju. Neka vaši planovi budu jednostavni, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Borite se protiv nestabilnosti razumom, disciplinom i napornim radom. Distancirajte se od grubih ljudi.


BIK

Preterano reagovanje će dovesti do nevolja. Neka život bude jednostavan, živite u okviru svojih mogućnosti i dajte sve od sebe da se prilagodite svemu na šta naiđete. Oslonite se na druženje sa ljudima koji mogu nešto da doprinesu i formirajte tim koji obećava. 


BLIZANAC
Pogledajte logistiku pre nego što se dogovorite. Previše prostora za pomeranje može dovesti do opasnih neželjenih efekata. Ništa u životu nije besplatno; budite spremni da naporno radite da biste postigli svoj cilj. Provedite više vremena usavršavajući svoje veštine i štiteći svoju reputaciju.


RAK
Ne mešajte posao sa zadovoljstvom. Zadržite svoje lične misli i život za sebe. Glasine će se brzo proširiti ako budete previše poverljivi ili se umešate u tračeve. Obratite više pažnje na samousavršavanje i smislene odnose. Učite iz svojih grešaka.


LAV

Posvetite više vremena i razmišljanja i razgovorima sa drugima. Usredsredite se na istinu, ponudite činjenice i pažljivo pogledajte partnerstva pre nego što se uključite. Održavanje stvari onakvim kakve jesu bi moglo biti rešenje. Ne pokušavajte da popravite nešto što nije pokvareno.


DEVICA

Koncentrišite se na stvaranje promene. Rad sa svojim kolegama će vam pomoći da razumete šta možete da uradite da poboljšate odnose. Ne dozvolite da vas bilo ko navede na neobuzdano ponašanje. Pokušaj da se po svaku cenu uklopite u neku sredinu može dovosti do toga da kasnije zažalite. 


VAGA

Budite deo rešenja. Prikupite informacije, podelite svoja razmišljanja i preuzmite inicijativu da stvari obavite. Način na koji se ponašate prema drugima će uticati na ishod. Ne potpirujte vatru kada su u pitanju emocionalne stvari. Sačuvajte mir.


ŠKORPIJA

Problemi sa ljudima u vašem životu će isplivati na površinu ako budete previše posesivni ili zaštitnički nastrojeni. Ako nekoga volite, dajte mu slobodu da sam shvati stvari. Ostanite u pozadini i ponudite tihu podršku.


STRELAC

Idite napred. Ne dozvolite da vam bilo ko stane na put ili da vam uništi planove. Problem kod kuće će eskalirati ako vi ili neko drugi sakrijete istinu ili izazovete emocionalni haos. Izaberite inteligenciju umesto emocionalne manipulacije.


JARAC

Promena počinje od vas i od načina na koji živite. Skratite uglove umesto da trošite više novca. Razmislite kako možete koristiti svoju imovinu da smanjite svoje obaveze. Slušajte predloge, ali na kraju uradite ono što vam se čini prilagođeno vama.


VODOLIJA

Uredite svoj prostor. Razgovarajte o svojim planovima sa svima na koje utiču promene koje planirate da napravite. Odgovor koji dobijete će olakšati obavljanje stvari bez smetnji. Smanjite troškove i imaćete više novca na raspolaganju za druge poslove.


RIBE

Emotivna situacija će eskalirati. Slušajte pažljivo, proverite činjenice i držite se plana za koje znate da možete da postignete. Preuzimanje previše obaveza dovešće do gubitka. Preuzmite odgovornost za svoje postupke i držite se istine.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x