DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA KONTROLIŠU LJUBOMORU, STRELČEVI DA VERUJU SVOJIM INSTINKTIMA

Bikovi bi danas trebalo da paze da ljubomora ne zapali njihove emocije, Strelčevi da veruju svojim instinktima, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 7. april 2023.


OVAN

Radite tako što ćete postupati u skladu sa onim što govorite. Podelite svoje misli i namere sa nekim koga volite i to će vas navesti da pronađete najbolji način da svoj cilj pretvorite u nešto opipljivo. Zajedničke ideje, troškovi i prostor izgledaju obećavajuće.

BIK

Ljubomora će zapaliti vaše emocije. Odvojite se od svega što se dešava i pokušajte da budete racionalni. Ništa nije onako kako zamišljate ili pretpostavljate. Postupanje na osnovu pretpostavki će vas dovesti u nesigurnu poziciju koja može uticati na vašu reputaciju.


BLIZANCI

Ne čekajte poslednji trenutak da biste pravili planove. Organizovan izlazak omogućiće vam da uživate u danu i ljudima koje uključite u svoj krug. Informacije koje se dele sa prijateljima, kolegama ili porodicom biće dragocene. Romantika je u zvezdama.

RAK

Prestanite da brinete o tome šta drugi rade ili govore i uložite svoju energiju u nešto što vas intrigira. Istražite mesta i kurseve i steknite iskustvo koje će vas ohrabriti da proširite svoje znanje kako biste uključili nešto u čemu mislite da biste mogli da uživate.

LAV

Držite se blizu kuće i onoga što i ko vam je poznato. Držite na oku nekoga ko je nedosledan ili pravi nepredvidive promene koje mogu uticati na vaš potencijal zarade ili finansijsku sigurnost. Govorite za svoja prava.

DEVICA

Nemojte trošiti da biste nekoga impresionirali. Izaberite da koristite šarm i ljubazne gestove, a odgovor koji dobijete će se isplatiti. Kombinujte posao sa zadovoljstvom i napredovaćete u opuštenom okruženju usmerenom ka saradnji. Partnerstvo izgleda obećavajuće.

VAGA

Bićete na meti u pogledu ideja i pokretanja planova. Vreme provedeno sa ljudima koji dele vaša uverenja i ciljeve pomoći će vam da proširite svoju viziju. Pokušajte da radite isključivo sa nekim ko može pomoći u smanjenju troškova koristeći zajedničke troškove.

ŠKORPION

Dobro ćete videti šta je moguće ako prisustvujete seminaru, industrijskom događaju ili društvenom projektu. Uključite se i pomozite cilju i uspostavićete vredne veze. Iskažite svoje ideje i stanite iza svoje reči.


STRELAC

Verujte svojim instinktima, a ne onome u šta neko želi da verujete. Naterajte sebe da budete snalažljiviji i da odvojite vreme da biste se pobrinuli za svoje potrebe. Uživajte u spa danu ili se samo opustite i opustite sa nekim koga volite.

JARAC

Emocije će se otrgnuti kontroli ako uđete u raspravu. Budite ljubazni i čuvajte mir bez previše odustajanja. Potražite podsticaj za budžet i on će vas približiti voljenim osobama. 2 zvezdice

VODOLIJA

Procenite svoje troškove i preispitajte svoj životni stil i šta izaziva najveći stres. Potražite načine da se održite u vrhunskoj formi i uštedite za nešto što želite. Ne dozvolite nikome da vas odvrati od ostvarenja svog sna.

RIBE

Procenite svoje odnose, razmislite sa kim imate najviše zajedničkog i planirajte da provodite više vremena zajedno. Držanje rutine pomoći će vam da se prizemljite i podstaknete da nađete vremena za nešto zabavno ili kreativno čime želite da se bavite. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x