DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA KONTROLIŠU SVOJE EMOCIJE. ŠKORPIJE DA PAZE ŠTA ŽELE

Bikovi bi danas trebalo da kontrolišu svoje emocije, Škorpije da paze šta žele, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 15.04.2023.


OVAN

Obratite pažnju na ono što se dešava kod kuće. Odvojite vreme da se obratite nekome ko ima poteškoća. Informacije koje nudite dovešće do odgovora koji se odnosi na neke aspekte vašeg života. Lična korist je favorizovana. 


BIK 

Kontrolišite svoje emocije pre nego što podelite svoja osećanja. Odabir pogrešnih reči će izazvati konfuziju i negativan odgovor od nekoga koga ne želite da nervirate. Ako želite promenu, počnite od sebe. Naučite da volite sebe. 

BLIZANCI

Verujte sebi i proverite informacije koje drugi nude pre nego što ih prosledite. Iskoristite iskustvo i znanje koje steknete da biste postigli razumevanje sa nekim sa kim se ne slažete na poslu. Neka vas vaša intuicija vodi u profesionalnim stvarima. 

RAK

Učite iz iskustva i fizički učestvujte u nečemu što usavršava vaše veštine. Praktična pomoć će ponuditi zadovoljstvo i veze koje su vam potrebne da istražite nešto čime želite da se bavite. Spremite se da uložite svoje srce i dušu u svoje aktivnosti. 

LAV

Idite putem manjeg otpora. Ako se bavite trivijalnim stvarima, propustićete poentu i nećete postići svoje ciljeve. Prepoznajte priliku i idite na prvi deo reda. Borite se za svoja prava i ne gledajte unazad. 

DEVICA

Na vama je da donesete promenu ako je to ono što želite. Nemojte sedeti u pozadini i dozvoliti drugima da donose odluke umesto vas. Istupite, pomozite drugima i budite lider koga svi poštuju. Prestanite da razmišljate i počnite da radite. 

VAGA

Usmerite svoju energiju u nešto vredno truda. Ne rizikujte kada je preciznost ono što je važno. Prilike su vam na dohvat ruke, ali prvo morate smisliti kako da maksimalno iskoristite sve što vam se nađe na putu. Mešajte posao sa zadovoljstvom. 

ŠKORPIJA 

Promena planova koje neko napravi neće biti u skladu sa vašim rasporedom. Rešite situacije kompromisom koji pokazuje vašu spremnost da učinite svoj deo posla. Vaša liderska sposobnost neće proći nezapaženo. Postavite standard i prednjačite. 

STRELAC 

Pazite šta želite i kome verujete. Emocije će biti meta kada imate posla sa prijateljem, rođakom ili ljubavnikom. Budite pošteni i sprečićete ružne veze između vas i nekoga ko vam je blizak. 2 zvezdice

JARAC

Znate pravila i šta drugi očekuju od vas, pa se držite plana i završite ono što ste započeli. Kada završite, biće vam lakše da primenite pozitivne promene kod kuće koje život i slobodu da sledite svoje snove čine pristupačnijim. 

VODOLIJA

Držite se onoga što pozuzdano znate i onih kojima verujete.  Izbegavajte situacije koje emocionalno iscrpljuju. Budite spremni da reagujete ako je potrebno, ali zaštitite se od uvrede ili povrede. Ne započinjite svađu koju ne možete pobediti. 

RIBE

Razmislite o svojoj strategiji u vezi sa zdravljem i fitnesom i probajte nešto novo i uzbudljivo što će vas motivisati da se više krećete i manje sedite. Promena načina na koji živite i ljudi sa kojima se slažete će diktirati šta je moguće. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x