DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA PREUZMU KONTROLU, DEVICE DA NE POKAZUJU EMOCIJE

Bikovi bi trebalo da preuzmu konrolu, Device da ne pokazuju emocije, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.10.2023.


OVAN 

Budite uporni, saznajte istinu i birajte ono što je najbolje za vas. Ne dozvolite da vas neko iskoristi. Budite taktični, mudro birajte reči i čuvajte svoje planove dok ne možete da pokažete šta imate da ponudite. Ocenjuje se sa 5 zvezdica.

BIK

Preuzmite kontrolu nad situacijama kako se budu pojavljivale. Sada je vaš red da date svoj doprinos, napravite razliku i preuzmite nagrade. Prisustvujte događajima, družite se, pažljivo slušajte, i zanimljiv susret može prerasti u nešto ozbiljno. Lični dobitak, ljubav i romantika su u fokusu.

BLIZANCI 

Idite korak po korak. Razmislite o svojoj strategiji. Sesije sa mozgalicama ili događaji za umrežavanje pružiće vam perspektivu i pomoći da odlučite na šta i na koga možete računati da vam pomogne da dostignete svoje ciljeve. Držite emocionalno manipulativne ljude na odstojanju.

RAK 

Razumite šta je moguće pre nego što uđete u nešto što zahteva saradnju. Budite spremni da svoje znanje, veštine i intuiciju stvrdite na testu. Izbegavajte donošenje preuranjenih odluka. Dobijte činjenice pre nego što uključite sugestiju u svoje planove. Ne dajte obećanja koja ne možete da ispunite.

LAV 

Dajte slobodu svojoj unutrašnjoj deci. Bavljenje zabavnim stvarima će vas motivisati da uživate u onome što život nudi. Pozitivan stav će dovesti do prilika koje hrane vašu dušu. Pratite svoje srce, a ne tuđe direktive. 

DEVICA 

Držite svoje emocije skrivene. Nema potrebe da drugi vide vašu ranjivost kada imate mnogo toga da ponudite i uradite. Usmerite svoje misli ka tome da pretvorite svoje ideje u priliku koja će promeniti vaš način razmišljanja i života. Romantika je povoljna. 

VAGA

Možete se prepirati ili doneti promene. Iskoristite svoju mudrost u svoju korist umesto da dopustite da vas neko iznervira. Vaše vreme je dragoceno i najbolje je potrošiti istražujući nešto što će unaprediti vaš život i svet oko vas. 

ŠKORPIJA 

Više se zainteresujte za to gde odlazi vaš novac. Pregledajte pretplate, račune i kupovine koje nisu neophodne. Prilagodite svoj način života svojim prihodima kako biste imali mir uma. Obratite pažnju na alternativne, jeftine opcije koje vam život nudi.

STRELAC 

Pogrešne informacije mogu dovesti do emocionalnih problema koji utiču na vaša osećanja prema drugima. Promena stava daće vam moć da sprečite pokušaje nekog da vas odvede na pogrešan put. Fokusirajte se na dobrodušan pristup.

JARAC

Govorite malo, ali činite mnogo. Vaši postupci će biti presudni i obezbeditiće vam pravu vrstu pažnje. Promena kod kuće će doneti neočekivane prilike i šansu da povećate svoje prihode. Posvetite više vremena sebi i izvodljivim prilikama. 

VODOLIJA

Pogledajte svoj budžet i naučite kako efikasno upravljati svojim novcem. Nemojte dozvoliti da vas neočekivana promena koju neko napravi navede da preuzmete nešto što sebi ne možete priuštiti. Posmatranje će vam pomoći da izbegnete greške i ponudiće vam uvid u bolje finansijske navike.

RIBE 

Unesite malo energije u svoje dugoročne planove i pronaći ćete jedinstven način da povećate svoj novac i investicije. Odbijte da važne stvari prepustite drugima. Donošenje dobrih odluka počinje razumevanjem procesa i ličnom brigom o stvarima.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x