DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA SE DRŽE ISTINE, JARČEVI DA PROVODE VREME SA ONIMA KOJE VOLE

Bikovi bi danas trebalo da se drže istine, Jarčevi da provode vreme sa onima koje vole, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 23.07.2022.


OVAN 

Dobili ste novi dan na poklom. Dajte sve od sebe i nećete biti razočarani. Postavite tempo i podignite standard. Ne dozvolite da emocije ili iskušenje stanu između vas i onoga što želite. Saznajte šta  je promena koju želite, učinite je. 

BIK

Ostvarite svoj san. Koristite inteligenciju da vas odvede tamo gde želite. Ublažite svaku zabludu tako što ćete se držati istine i biti iskren u pogledu onoga što ste spremni da uradite i šta želite. 3 zvezdice


BLIZANCI 

Možete razgovarati kako ulazite ili izlazite iz bilo čega. Govori iz srca, neka se vaš glas čuje i ne ostavljajte ništa neizrečeno. Ne ograničavajte postizanje svog cilja jer preuzimate više nego što možete da podnesete. Preciznost i umerenost su ključni. 

RAK

Iskušenje će biti izazovno odbaciti. Procenite situacije pre nego što hrabro krenete napred. Istražite i nemojte donositi odluke ako je nešto upitno. Verujte svojim instinktima i ne verujte svemu što čujete. Izaberite romantiku i strast umesto svađa i ljubomore. 

LAV

Uložite svoju energiju tamo gde će vam doneti nešto dobro. Ne dozvoli nikome da kiši na tvojoj paradi. Krenite u pravcu koji pruža najznačajniji povratak. Kontaktirajte ljude koji dele vaše brige i žele da sarađuju kako bi doneli pozitivne promene. 

DEVICA 

Prihvatite promene, ali ne dozvolite da vam emocije ometaju vaše odluke. Racionalan pristup tome kako i gde živite doneće najbolje rezultate. Neslaganje će prevladati ako niste konkretni u vezi sa svojim planovima. Izaberite ljubav umesto sukoba. 

VAGA 

Iskušenje će vas savladati ako ne možete da kažete ne. Zaštitite svoje zdravlje i blagostanje pre nego što pristanete da se prepustite nečemu što ne možete da priuštite. Odlučite se da bolje vodite računa o sebi i svojoj imovini i nemojte davati ili pozajmljivati gotovinu ili stvari. 

ŠKORPION

Neka vas vodi savest, a reči birajte pažljivo. Preterivanje će vas dovesti u zabludu, a na pitanja je potrebno odgovoriti pre nego što se uključite u partnerstvo. Budite snalažljivi i pronađite alternativne načine da postignete željene rezultate. 

STRELAC

Izbegavajte preuzimanje nepotrebnih finansijskih tereta. Držite se budžeta koji možete priuštiti. Investirajte u proširenje svojih veština i rad na dostizanju pozicije većeg prihoda. Izgradite svoje snove i primenite promene koje će ih oživeti. 

JARAC

Provedite više vremena sa onima koje volite. Razgovori sa partnerom će rešiti probleme koji stoje između vas i vaših dugoročnih planova. Držite se istine i obećajte samo ono što možete da ispunite. Romantika je u porastu. 

VODOLIJA 

Programirajte se za uspeh. Ažurirajte svoje veštine kako biste odgovarali promenljivim trendovima i vi ćete razviti prednost koja vam je potrebna da ostanete u igri. Može se zaraditi ako ste strastveni u predstavljanju onoga što imate da ponudite. 

RIBE

Odvojite trenutak da preradite svoje ideje. Nemojte se zavaravati misleći da možete učiniti stvari koje ne možete. Upoznajte svoje prednosti i slabosti i napravite kompenzacije kako biste bili sigurni da ćete postići svoj cilj. Tvrdoglavost i ego će vas izneveriti. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x