DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA SE POKRENU, DEVICE DA PRIHVATE IZAZOV

Bikovi bi danas trebao da se pokrenu i krenu dalje, Device da naprave promene i da prihvate izazov, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 01.08.2022.


OVAN

Usmerite se na nešto veliko i učinite svoj deo da obezbedite uspeh. Zaštitite svoj dom, porodicu i zdravlje od spoljnih uticaja i koristite svoju inteligenciju da se krećete kroz sve birokratije koje mogu uticati na vaš napredak. 

BIK 

Vaša energija i nagon mogu da naprave razliku, pa nemojte sedeti kada zauzmete lidersku poziciju, pokrenite se i to će vam da date dobar primer i obezbedite da postignete svoj cilj. Ne dozvolite  da vas nečija negativnost obeshrabri da sledite svoje srce. 

BLIZANCI

Pažljivo izražavajte svoje misli. Previše ili premalo rečenog će izazvati problem sa prijateljem ili članom porodice. Koncentrišite se na obavljanje stvari umesto na interakciju sa ljudima koji su tvrdoglavi ili neprihvatljivi na vaš način razmišljanja. 

RAK

Okolina će uticati na vaše raspoloženje. Napravite estetske promene kod kuće koje su prijatne za oko i umirujuće za dušu. Ono što uložite fizički i finansijski će se isplatiti i podstaći vas da donosite odluke kako biste poboljšali svoj život. 

LAV

Način na koji se ponašate prema drugima zavisi od toga kako se oni ponašaju prema vama. Pozitivan stav će obeshrabriti mešanje i negativnost. Pogledajte iz svakog ugla pre nego što zanemarite ono što drugi nude da doprinesu. Ne dozvolite da bes pokvari vaše planove. 

DEVICA 

Napravite promene i to će izazvati ponovnu vezu sa nekim ko vam nedostaje. Prihvatite izazov koji testira vaše veštine i nudi uvid u ono što tek dolazi. Priprema i detalji će vam dati snagu da budete na vrhu. 

VAGA

Ne preuzimajte na sebe više nego što možete. Pratite svoju potrošnju i budite svesni da situacije možda nisu onakve kakve izgledaju. Obratite dužnu pažnju pre nego što preduzmete potez ili promenu zbog koje ćete biti odgovorni. Budite pametni i pregovarajte strateški. 

ŠKORPIJA

Nemojte  ustukniti i ne odustajte. Ponosite se onim što radite i družite se sa ljudima koji vam mogu pomoći da iskoristite svoje talente i veštine kako biste podstakli lični rast i sreću. Učite iz iskustva i prakse i naći ćete svoju nišu. 

STRELAC 

Neko će vas iskoristiti ako ste lakoverni. Preispitujte sve i nemojte se plašiti da stavite svoj pečat na ono što radite ili govorite. Zadržite kontrolu umesto da dozvolite nekome da donosi odluke umesto vas. 

JARAC

Uložite više vremena u nešto što vas motiviše. Istražite mogućnosti i prilagodite se ekonomskim trendovima. Uspostavite budžet koji osigurava finansijsku sigurnost. Imajte na umu da dobročinstvo počinje kod kuće. Lični rast će podstaći bolje odnose. 

VODOLIJA 

Držite se onoga što znate i najbolje radite. Ne dozvolite da se bilo ko meša u vaše planove. Prilika počinje od vas, a pamet u pogledu toga sa kim delite i šta radite će napraviti razliku u vašim odnosima sa drugima. 

RIBE 

Pregledajte svoje mogućnosti i razmislite sa kim bi trebalo da radite zajedno. Promenite način na koji pristupate načinu na koji zarađujete za život i koristite svoje veštine i smislićete progresivan plan. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x