DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI DA SE POVEŽU SA PRIJATELJIMA, DEVICE DA NE BUDU STIDLJIVE

Bikovi bi trebalo da iskoriste dan da se povežu sa prijateljima, Device da ne budu stidljive, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.11.2023.


OVAN

Pažljivo se odnosite prema drugima. Nećete dobiti ono što želite ako niste osjetljivi na njihove potrebe. Neko će koristiti manipulativne taktike kako bi iskoristio vašu entuzijazam i ukrao vaše ideje. Obratite pažnju; perceptivnost je neophodna

BIK

Povežite se sa prijateljima i porodicom. Podelite svoje misli i osećanja, i dobićete značajne povratne informacije. Neočekivana prilika će vam pružiti nešto o čemu treba da razmislite. Fizička promena će podići vaše samopouzdanje i dati vam snagu da radite svoje

BLIZANCI

Ne sudite drugima, ili ćete se suočiti sa sličnim okolnostima. Sačekajte svoje vreme, učinite sve da održite mir i ne dajte nemoguće obećanja. Manje govorite, više činite i eliminišite neprijatne ili ranjive situacije. Istina će odrediti vašu sudbinu.

RAK

Pustite svoju maštu da se razbukti i vaše ideje infiltrirajte u vaše planove danas. Način na koji se odnosite prema drugima i vaša introspekcija povećaće vaš profil i pretvoriti vas u osobu na koju se obraća pažnja. Vaša saosećajnost će promeniti kako se drugi ponašaju prema vama.

LAV

Skupite svoje misli i detaljno upravljajte svojim planom. Nema mesta za greške ili neprecizne prezentacije. Ako nemate sve u redu, bolje je da odustanete od svog plana. Možete očekivati opoziciju ako želite da promenite ili kontrolišete situacije.

DEVICA

Ne budite stidljivi; preuzmite inicijativu i učinite da se stvari dešavaju. Izrazite svoje namere i povratne informacije koje dobijete će vam pomoći da razvijete sledeći korak. Imate mnogo toga da dobijete ako verujete u sebe i spremni ste brzo delovati.

VAGA

Odbijte da se bilo ko igra sa vašim emocijama. Postavite visoke standarde i jasno iznesite svoj stav. Ako nekome date prednost, iskoristiće vas. Zaštitite svoj dom, srce i reputaciju. Koristite šarm kao sredstvo ubjeđivanja.

ŠKORPIJA

Razgovarajte sa stručnjacima, saznajte informacije i razvijte strategiju koja promoviše ono što želite istražiti. Opcija da radite sa nekim ko razume vašu viziju će podići uloge i ohrabriti vas da idete iznad i izvan dužnosti.

STRELAC

Obratite pažnju na tok novca. U redu je pomoći drugima, ali ne ostavljajte sebe bez sredstava. Razmislite izvan okvira kako biste osmislili plan koji će smanjiti vaše troškove. Investirajte vreme i novac u održavanje svojih veština i znanja konkurentnim u skladu sa trendovima.

JARAC

Pozitivna promena je na dohvat ruke. Razmislite o tome šta je za vas važno i koliko možete postići. Preuzmite kontrolu i unesite promene koje pružaju značajne prilike da iskoristite svoje veštine i iskustvo kako biste poboljšali svoj način života, značajne odnose i emocionalno blagostanje.

VODOLIJA

Fokusirajte se na učenje, samopoboljšanje i prilike koje se uklapaju u vaše snove. Postavite plan i vremenski okvir i ne prestajte dok ne dostignete svoj cilj. Odbijte da vam iskušenje ili ono što drugi izaberu stoji na putu do vašeg cilja.

RIBE

Planirajte da se zabavite. Družite se, učestvujte u događaju, prisustvujte sastanku ili uložite vreme i novac u sebe. Ne čekajte da vam stvari dođu; stvarajte prilike koje vam daju nadu u bolju budućnost. Pretvorite svoje osobine u unosan način života.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x