DNEVNI HOROSKOP: BIKOVI SU EMOTIVNI, DEVICE MORAJU DA SE ZADOVOLJE ONIM ŠTO IMAJU

Pred Bikovima  je dan u kome su emocije izražene, Device će danas morati da se zadovolje onim što imaju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.05.2022.

OVAN

Istaknite sve najbolje i preuzmite kontrolu. Postavite visoke standarde, ponudite precizna uputstva i nadgledajte svaki detalj. Rizikujte i izaći ćete kao pobednik. Izložite svoje talente i ispunite svoja obećanja. Istaknuto je samousavršavanje. 

BIK

Teško ćete sakriti emocije. Nastavite sami ako će vam to pomoći da stvari obavite na vreme prema vašim potrebama. Ne brinite o tome šta drugi rade; usredsredite se na ono što radite i uverite se da je to najbolje. 

BLIZANCI

Vrata će se otvoriti ako se uključite u projekte ili stvari za koje smatrate da možete pomoći. Energičan pristup će naterati druge da se uključe i pomoći će vam da postignete svoj cilj. Lična dobit je na dohvat ruke, a romansa se podstiče. 

RAK

Ponosite se onim što radite, ali ne preterujte. Planirajte svoje akcije i pratite ih sa preciznošću. Ponudite pomoć i budite ti koji će napraviti razliku. Lepe reči i gestovi prema drugima povećaće broj onih koji žele da vas slede.


LAV

Vodite računa o svojim obavezama. Konkretni potezi, umesto da pričate o tome šta ćete učiniti, pomoći će vam da steknete poštovanje koje zaslužujete. Budite otvoreni za predloge i spremni da isprobate nove stvari. Neka vam fitnes i opšte zdravlje budu prioritet. 

DEVICA

Promenite ono što vas čini nesrećnim. Ne čekajte da neko uradi posao umesto vas. Promena će vam podići raspoloženje i usmeriti vas u pozitivnom pravcu. Nemojte misliti da morate previše trošiti; zadovoljite se onim što imate. 

VAGA

Sačekajte svoje vreme. Pokrenite strategiju koja je sigurna, isplativa i oslobodite se stresa. Zauzmite minimalistički pristup načinu na koji živite i onome što radite; shvatićete šta vas čini srećnim. Uložite više vremena i novca u sebe. 

ŠKORPIJA

Ono što treba da uradite i želite da uradite će vas zbuniti ako zanemarite svoje obaveze. To što ste zaglibljeni u nedovršeni posao teško će vam pasti emocionalno ili finansijski. Preuzmite inicijativu da utegnete labave krajeve. 

STRELAC

Navedite šta ste spremni da uradite ili potrošite pre nego što pristanete da učestvujete u zajedničkom poduhvatu. Provedite više vremena baveći se domaćim i ličnim stvarima pre nego što ponudite da preuzmete obaveze koje vam ne pripadaju. 

JARAC 

Prijavite se za nešto što vas mentalno stimuliše ili izaziva. Vaše učešće i doprinos ostaviće utisak na nekoga ko je zainteresovan. Uživajte u proslavljanju ili provođenju odmora sa nekim koga volite. Romantika i lični rast izgledaju obećavajuće.

VODOLIJA

Procenite svoj životni stil. Uzmite u obzir šta vam ne odgovara, a istovremeno razmotritr promene koje će vam život učiniti boljim. Ne dozvolite da neko donosi odluke umesto vas. Razmislite šta je najbolje za vas i pratite. 

RIBE

Nalazite se u boljoj poziciji nego što mislite. Ne trpite nečiju negativnost ili manipulaciju. Razmislite šta volite da radite i uključite to u svoju dnevnu rutinu. Govorite i razjasnite svoje planove onima koji pokušavaju da se mešaju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x