DNEVNI HOROSKOP: BIKOVIMA JE VREME ZA PROMENU, VODOLIJMA ZA ROMANSU

Vreme je da Bikovi naprave promene, Vodolije da budu spremne da prihvate romansu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.10.2022.


OVAN

Sedite čvrsto, posmatrajte i vodite računa o nedovršenim poslovima koji vam mogu pomoći da napredujete u profesionalnom smislu. Ne dozvolite da emocionalni problemi stoje između vas i obavljanja stvari na vreme. Lična korist zahteva disciplinu. Romantika može obojiti vaš dan.

BIK

Potrebna vam je promena. Sastanite se sa ljudima koje smatrate interesantnim i razgovarajte o temama koje nude vredne informacije o mogućnostima u vezi sa poslom. Pokušajte da pronađete sebe u poslu usluga i raspitajte se dobro šta se trenutno najviše traži.

BLIZANCI

Podelite svoje iskustvo i informacije sa nekim ko vam nudi dobre savete i bićete prosvetljeni u vezi sa idejom koju želite da sledite. Napravite neophodne promene da biste oslobodili vreme da pratite svoj san. Lična poboljšanja su na dohvat ruke. 

RAK

Nemojte se zaglaviti  u kolotečini. Pogledajte mogućnosti, upotrebite svoju maštu i napredujte sa optimizmom. Stavite svoje veštine da rade za vas i koncentrišite se na jednu po jednu stvar. Koristite svoje veze i iskustvo da biste postigli svoj cilj. 

LAV

Razmislite šta se od vas traži pre nego što pristanete. Napravite korak unazad, fokusirajte se na samousavršavanje i učinite sve što možete da  se posvetite sebi i vratite se u ritam u kome ste sebi bitni.

DEVICA 

Preispitajte sve, rešite problem i rešite bilo koje neslaganje na koje naiđete pre nego što se suočite sa preprekama. Ostanite mirni i koristite iskustvo, inteligenciju i činjenice koje prikupite da biste izrazili svoju poentu i dobili podršku. Nemojte zanemariti svoje zdravlje ili emocionalno blagostanje. 

VAGA

Ne tražite od drugih nešto što sami ne biste. Uključite se i izvući ćete maksimum od onih koji doprinose. Obavezno obratite pažnju na način na koji se predstavljate drugima. Ništa ne prepuštajte slučaju ili nedovršenom.  

ŠKORPIJA 

Slušajte svoje srce. Ne očekujte da drugi znaju šta je najbolje za vas. Pokažite disciplinu kada se bavite novčanim stvarima i ne dozvolite da vas bilo ko odvrati od vašeg teško zarađenog novca. Pozitivan, ali uporan stav će vam dati snagu. 

STRELAC 

Obratite pažnju na to kako izgledate i predstavljajte se drugima. Prostor koji očistite kod kuće ohrabriće vas da iskoristite priliku da zaradite novac. Proverite činjenice i brojke pre nego što nastavite. 


JARAC

Odbacite ono što vam nije potrebno. Očistite svoj život i okolinu. Iznenadićete se koliko se osećate slobodnim ako se oslobodite nepotrebne težine koju ste vukli okolo. Promena će vas pokupiti i dati vam nadu. 

VODOLIJA

Razmislite o svojoj finansijskoj i kućnoj situaciji. Imajte dobro osmišljen plan koji će promovisati fleksibilnost kada vaše okruženje činite udobnim, ali radnim prostorom. Romantika je pred vašim vratima, dobro otvorite oči i prihvatite nežnost koja vam se nudi.

RIBE

Možete da odigrate važnu ulogu u nečijem životu ako odvojite vreme da saslušate i ponudite rešenja. Istupite, dajte predloge i marljivo radite da biste postigli svoj cilj; desiće se nešto dobro. Partnerstvo izgleda obećavajuće; razgovarajte o mogućnostima.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x