DNEVNI HOROSKOP: BIKOVIMA STIŽE DOBITAK, VREME JE DA SE RIBE FOKUSIRAJU NA ZDRAVLJE

Bikovi mogu da se nadaju skorašnjem dobitku, Ribe bi trebalo da se fokusiraju na zdravlje, a šta vama poručuju zvezde proverite u horskopu za 19.04.2023.


OVAN

Stojte na svome, jasno iznesite svoje namere i uradite ono što vam se čini da je ispravno. Ne preopterećujte svoju listu obaveza uslugama za druge kada prvo morate paziti na sebe i voditi računa o svojim interesima. Napredovanje zavisi od vaše upornosti


BIK 

Emocije će biti teško kontrolisati u kontaktu sa prijateljima, rođacima ili kolegama. Mudro birajte reči; slanje mešovite poruke zbuniće situaciju kojoj je potrebna praktična pomoć i razumevanje. Dobitak je na vidiku.Samousavršavanje će ponuditi bolje rezultate od pokušaja da promenite druge.

BLIZANCI
Imaćete problema sa izražavanjem osećanja i rešavanjem osetljivih pitanja na poslu. Budite zauzeti i ne delite lične podatke. Distancirajte se od bilo koga ko pokušava da vas nagovori da preuzmete više nego što možete da podnesete. Bolje vodite računa o svom zdravlju.

RAK
Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo; ako želiš da se nešto uradi, uradi to sam. Bićete u emocionalnom preopterećenju kada pomažete drugima ili učestvujete u zajedničkim poduhvatima. Ne obećavajte i ne preuzimajte previše. Živite u okviru svog budžeta i nemojte ulepšavati informacije.

LAV
Vaši postupci imaju veći značaj od vaših reči. Preuzmi inicijativu, postavi ciljeve, testiraj svoje planove i ne delite svoje ideje sa drugima dok sve ne sredite. Ne dozvolite da zahtevni pojedinci dominiraju vašim vremenom.

DEVICA
Prilagodite ono što je potrebno, ali se držite svojih planova. Pokušavajući da se prilagodite drugima, učinićete da se osećate umorno i ograničiće ono što možete da uradite da biste postigli svoj cilj. Ako pozovete pouzdane ljude koji vam duguju, ispunićete svoj rok.

VAGA
Iskustvo će vam pomoći da usavršite svoje veštine. Testirajte koliko ste dobri, ali ne očekujte da ćete biti savršeni. Strpljenje će ublažiti napetost i pomoći vam da uživate u onome što radite. Ovladavanje umetnošću nečega što vas čini srećnim je najbogatija nagrada.


ŠKORPIJA

Odlučite se; ako odvojite previše vremena da razmislite o tome šta radite, previše ćete razmišljati o procesu. Naučite sve što možete i upoznajte se sa ljudima koji imaju nešto da doprinesu. Ne stavljajte vreme ili novac u lične situacije. 


STRELAC 

Zabavite se, proširite svoja interesovanja i upoznajte nove ljude. Ne osećajte potrebu da budete preterano velikodušni. Neka vaš šarm vodi put, i nećete osećati potrebu da kupujete ljubav. Razmislite više o investicijama, ugovorima i rokovima.


JARAC

Slušajte molbe, ali nemojte se upuštati u nešto iz pogrešnog razloga ili da biste nekoga impresionirali. Interesovanje za nekog sasvim drugačijeg od vas će dovesti do negativnih i pozitivnih rezultata. Naučite šta možete i nastavite dalje pre nego što vas to košta. 


VODOLIJA

Razuman pristup novcu, poslu i odnosima poštedeće vas od upadanja u zbrku koja utiče na vaše emocionalno blagostanje. Obratite pažnju na to kako izgledate i gde živite. Koncentrišite se na to da se osećate dobro u sebi. 


RIBE

Fokusirajte se na zdravlje. Pridružite se grupi za fitnes, poboljšajte svoje navike u ishrani ili ažurirajte svoj izgled. Haljina za uspeh; učiniće da se osećate samopouzdano i željno uspeha. Ne dozvolite da vas loša veza sruši; pozabavi se time i odeš. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x