DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA BUDU OPREZNI, PRED VRATIMA VODOLIJA JE PRAVA PRILKA

Blizanci bi danas trebalo da budu oprezni, pred vratima Vodolija je prava prilika, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 16.11.2022.

OVAN 

Počnite i nemojte stati dok se ne osećate dobro u vezi sa postignutim. Postavite visoke standarde i sami obavite posao kako biste bili sigurni da ćete sve obaviti na svoj način. Projekti samopoboljšanja će biti bolji od očekivanog i jeftiniji od očekivanog.

BIK

Možda žudite za promenom, ali ćete se suočiti sa protivljenjem ako budete terali druge da učestvuju. Koristite ljubazniju strategiju ako želite da navedete druge da se pridruže. Podsticaj će vam omogućiti da dobijete pomoć kao od pojedinaca i kolektiva. Nađite ono što im treba i dajte im.

BLIZANCI

Raščistite sve činjenice pre nego što iznesete svoje mišljenje. Neko će biti nestrpljiv da vidi kako idete pogrešnim putem. Recite ne iskušenju i svakome ko pokušava da vas nagovori da uradite nešto fizički ili finansijski rizično. Stavite svoje odgovornosti na prvo mesto. 

RAK

Obratite pažnju na detalje i preciznost i uverite se da su vam dokumenti u redu pre nego što počnete nešto novo. Ne ostavljajte ništa važno u tuđim rukama. Promena u poslednjem trenutku će se odigrati u vašu korist. Danas je dan za ljubav. 

LAV

Samo nastavite da idete napred i svojim putem. Pogledajte svaki ugao situacije pre nego što odlučite da napravite potez. Nejasniji put će imati više da ponudi nego da ide putem najmanjeg otpora. 

DEVICA 

Ne preuzimajte previše na sebe. Pogledajte logistiku onoga što želite da uradite i naći ćete način da smanjite uglove i učinite svoje planove izvodljivim. Ne gubite vreme na svađu; usmerite svoju energiju u obavljanje stvari na vreme. 

VAGA

Okušajte se u nečem novom. Uključite se u nešto što vas pokreće. Promenite ono što vam više ne odgovara. Prestanite da sanjate; počnite da pretvarate svoje misli u stvarnost. Traženje prilika će podrazumevati nešto u čemu uživate. 

ŠKORPIJA 

Započnite projekat i učite korak po korak. Koristite svoje atribute da biste se istakli. Ne dozvolite da vas emocije spreče da uradite ono što je ispravno. Nečiji nedostatak samopouzdanja ili nesigurnosti će vam dati razlog za brigu i kompenzaciju da biste nadoknadili bilo kakve posledice. 

STRELAC

Tražite i naći ćete. Preuzmite inicijativu pretvarajući priliku u nešto konkretno. Učite od stručnjaka i okušajte se u nečemu što vas fascinira. Krenite putem koji šapuće vaše ime i ne osvrćite se, jer vam je intuicija ispravna.

JARAC

Koncentrišite se na to kako zarađujete za život, a ne na uzvišenu investiciju koja može da rizikuje sve što ste toliko naporno radili da postignete. Budite pametni, ne pratite gomilu i verujte u sebe, a ne u prodajni oglas koji je spreman da vam uzme novac.

VODOLIJA 

Prilika kuca. Nastavite da se krećete, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Znajte svoj pravac delovanja i čvrsto stavite noge na zemlju. Budite brzi i precizni u svojim naporima i lako ćete pobediti konkurenciju. 

RIBE

Razmislite o stvarima, pa nastavite. Potražite način da se vaš novac rasteže do kraja meseca. Investirajte više u sebe i ono što imate da ponudite. Podelite svoje jedinstveno mišljenje i privući ćete nekoga ko je spreman da podrži vaše postupke. Ljubav je u zvezdama. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x