DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA BUDU OTVORENOG UMA, DEVICE DA SE SPREME ZA LJUBAV

Blizanci bi danas trebalo da budu otvorenog uma, Vreme je da se Device pripreme za ljubav, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 19.05.2023.


OVAN

Usporite, zabeležite svaki detalj, prilagodite ono što ne odgovara vašem životnom stilu i krenite svojim poslom. Što manje smetnji dozvolite od drugih, brže ćete napredovati. Čuvajte se sami i nadmašićete svakog ko vam stane na put. Radite ono što dolazi prirodno.

BIK

Pronađite svoj cilj i idite ka njemu. Izaberite svoj put i vodite sebe na svakom koraku. Prilika dolazi onima koji to čine. Procijenite svoju situaciju i zamenite sve što vam ne ide u korist i sve što vas ometa.

BLIZANCI 

Morate biti otvorenog uma ako očekujete da će vas drugi uključiti u trendove. Što više znanja prikupite, lakše ćete shvatiti kako da iskoristite svoje veštine da dobijete zamah i dobijete svoje mesto u centru pažnje. 

RAK

Napravite tim koji će vam pomoći da ostvarite svoje planove. Izaberite ljude kojima možete verovati da će posao obaviti bez nadzora. Koristite svoje veštine i intuiciju; nećete biti razočarani ishodom. Romantika je favorizovana. 

LAV

Budite zauzeti. Što manje vremena provedete u kalkulaciji šta dalje, to bolje. Odbijte da spoljno mešanje uđe u vaše planove. Držite oko na ciljnoj liniji. Oslonite se na iskustvo, sarađujući sa stručnjacima i održavajte stabilan tempo. 

DEVICA 

Izaberite put i ne stajte dok ne stignete na odredište. Naučićete iz svake situacije u kojoj se danas nađete. Ne oklevajte da se suočite sa problemima, napravite promene i iskoristite sve što vam se nađe na putu. Ljubav je favorizovana i mogućnosti u izobilju. 

VAGA

Procenite šta se dešava u vašem životu. Pregledajte svoje osnovne dokumente da biste bili sigurni da je sve ažurirano. Vodite računa o dugovima, neredu i emocionalnim situacijama koje vam oduzimaju previše vremena. Neka vam fitnes i ishrana budu prioritet. 

ŠKORPION

Imate prave poteze i stručnost da pokrenete svoje ciljeve. Ubrzajte i vjerujte svojim instinktima i izaći ćete na prvo mesto. Stavite svoju najbolju nogu napred; uslediće lični rast. Ljubav i romansa će vam podići moral. 

STRELAC

Tajmaut će vam pomoći da stvari postavite u perspektivu. Nemojte se osećati ugroženim od bilo koga, i ne verujte u ono što vam neko kaže bez provere činjenica. Stavite svoj novac na sigurno mesto. Investirajte u sebe i težite znanju i veštinama. 


JARAC

Kompromis i rad sa drugima pomoći će vam na putu ka uspehu. Entuzijastičan stav će vas pozicionirati za vođstvo. Partnerstvo će vam pomoći da brže završite stvari i omogućiće vam više vremena da usavršite svoje veštine i uradite ono što najbolje radite. 

VODOLIJA 

Stanite, pogledajte i osluškujte i sprečićete svađu sa prijateljem, ljubavnikom ili kolegom. Razumevanje šta drugi žele pomoći će vam da donesete dobre odluke za sve uključene. Ne kompenzujte tuđe greške. Stavite sebe na prvo mesto i uspeh će uslediti. 


RIBE 

Vaš nagon će nadmašiti svakog ko želi da se takmiči. Prijavite se za događaje ili takmičenja koja vas oduševljavaju. Malo ljubavi će ići daleko. Obratite se nekome koga želite da bolje upoznate. Romantika je u zvezdama. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x