DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA KONTROLIŠU BES, RIBE TROŠKOVE

Blizanci će danas morati da kontrolišu bes, Ribe troškove, ašta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.11.2022.

OVAN 

Vaš doprinos i pomoć neće ostati neprimećeni. Uzmite ono što najviše volite da radite i pretvorite to u obećavajući poduhvat. Način na koji pomažete drugima će vas motivisati da izgradite uslugu koja je pristupačna za druge i profitabilna za vas. 

BIK

Pridržavajte se pravila i posmatrajte šta drugi rade ili govore. Razmislite da li su partneri imovina ili obaveza i prilagodite koliko radite za njih. Postavite ciljeve koji vode ka boljem zdravlju, prihodima i izgledima. 

BLIZANCI

Ne dozvolite da vas bes obuzme. Ignorišite šta drugi rade i ne delite informacije koje će neko upotrebiti protiv vas. Obratite pažnju na svoje obaveze i dajte sve od sebe da završite ono što ste započeli. Inovativni pristup pomaganju drugima će se isplatiti. 

RAK

Prijateljski pristup će vam pomoći da napredujete. Mešanje posla sa zadovoljstvom omogućiće vam da izgradite solidnu reputaciju i povežete se sa ljudima koji imaju nešto da doprinesu vašim planovima. Podstiču se lični rast, sreća i fizička poboljšanja. 

LAV

Obratite pažnju na promene oko sebe. Napravite razliku i pomozite onima koji ne mogu sami sebi da pomognu. Ne dozvolite da vam obaveze izostanu i ne trpite one koji su više zainteresovani za preterano uživanje nego za ono što je ispravno. 

DEVICA

Ne dozvolite da veza stoji između vas i vaših ciljeva. Obratite pažnju na svoj posao i šta nadređeni očekuju od vas. Usavršite svoje veštine kako biste bili sigurni da ste u mogućnosti da ponudite najbolje što možete. Prednost se daje samousavršavanju. 

VAGA

Trebaće vam hladna glava kada se bavite novčanim stvarima i onim što možete da priuštite. Ne dozvolite drugima da gube vaše vreme ili da vam u krilo bacaju obaveze koje vam ne pripadaju. Budite pametani.

ŠKORPIJA

Gledajte na stvari drugačije i otkrićete kako da iskoristite svoje veštine, iskustvo i znanje da se infiltrirate u oblasti interesovanja. Napravite promene, ali nemojte odbaciti ono što na čemu ste već toliko naporno radili . Držite se blizu kuće. 

STRELAC 

Budite realni u pogledu onoga što možete da uradite; to će vam olakšati život. Pokažite disciplinu kada se nosite sa troškovima i onima koji dele vaš prostor. Nuđenje pozitivnih alternativa pomoći će vam da ubedite druge da rade i vide stvari na vaš način.

JARAC

Odlučite šta želite da uradite sledeće. Ostvarite svoja prava i uradite nešto što vas čini srećnim. Opis posla koji nudi jedinstven pogled na to kako koristite svoje veštine će privući vašu pažnju. Prihvatite nešto novo i uzbudljivo. 

VODOLIJA 

Usporite i procenite svoju situaciju. Držite se onoga što vam je važno umesto da dozvolite spoljnim uticajima da vas vode u pravcu koji nudi malo koristi. Podelite svoje misli sa nekim koga volite, ali nemojte se prepustiti emocionalnim ucenama. 

RIBE 

Razmislite o troškovima života i kako da smanjite režijske troškove. Ne dozvolite da emocije dovedu do besa i svađe. Usredsredite se na to da radite svoju stvar i dajte drugima slobodu da rade kako žele. Doslednost i kompromis su formula za uspeh

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x