DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA NAPRAVE PAUZU, RAKOVI DA SAČUVAJU MIR

Blizanci bi trebalo da naprave pauzu, Rakovi da sačuvaju mir, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 13.03.2023.


OVAN 

Tiho radite na svom cilju. Iskoristite dan za lična i  finansijske  prilagođavanja i promene. Priprema će napraviti razliku i doprineti vašem uspehu. Nagradite se tako što ćete raditi nešto u čemu uživate sa nekim koga volite. 

BIK

Pomešajte stvari i vidite šta će se desiti. Uzbuđenje koje dolazi sa promenom planova će osvežiti vaše pamćenje i podstaći vas da se ponovo povežete sa nekim od ljudi  sa kojima ste izgubili kontakt na tom putu. 

BLIZANCI

Napravite pauzu  ako vam nešto izgleda da nije u redu ili ide po planu. Ne preuzimajte rizik koji može ugroziti vašu reputaciju ili nešto čemu želite da težite. Radite anonimno da biste sprečili nekoga da se meša u vaše ciljeve. Usmerite svoju energiju u fitnes. 

RAK

Razmerite situacije i iskoristite prednosti gde možete. Razgovori će dovesti do rezolucija, ali preterano reagovanje i svađa će ugušiti pregovore. Postavite teren za prijateljsku razmenu i budite spremni na kompromis i idite napred. Iskoristite trenutak i sačuvajte mir. 

LAV

Ne menjajte ništa bez istraživanja. Fokusirajte se na lični rast, duhovnost i dajte sebi novi izgled. Ne ulazite u emotivne rasprave sa nekim koga volite. Sačekajte svoje vreme i pustite da se stvari odvijaju prirodno. Izaberite ljubav nad neslogom. 

DEVICA 

Promena će vam podići raspoloženje. Planirajte jednodnevni izlet, okupite se sa prijateljem ili rođakom ili se prijavite za događaj ili čas koji će vam pomoći da krenete u drugom pravcu. Podelite ideje sa nekim koga volite. 

VAGA

Tajm-aut za opuštanje će vam pomoći da steknete perspektivu o tome šta je bitno i što je moguće postići. Usredsredite se na očuvanje mira, negovanje smislenog odnosa i izradu plana sa nekim sa kim delite troškove koji će vas podstaći da štedite. 

ŠKORPIJA

Učestvujte u uzbudljivim događajima, ali nemojte osećati da morate previše da trošite ili plaćate za druge da biste izvukli maksimum iz iskustva. Živite u trenutku i uživajte u onome što je dostupno, ali uzmite samo dovoljno novca da platite ono što je neophodno. 

STRELAC

Ne dozvolite da bilo ko govori umesto vas. Investirajte i odlučite šta želite i izbeći ćete lažno predstavljanje. Obratite pažnju na svoj način života, izgled i koga volite. Lična poboljšanja će podići vaš moral i privući romantičan gest. 

JARAC

Ne trudite se oko toga šta drugi rade kada već imate kontrolu nad onim što vam je važno. Distancirajte se od onih koji idu drugim putem ili ste destruktivni. Recite ne pretjeranom ponašanju. 

VODOLIJA

Pomešane emocije će isplivati na površinu kada se bavite drugima. Razmislite o situacijama i budite dobar slušalac i steći ćete uvid u rešavanje stvari koje podstiču nečiji bes. Pozitivan stav će vam pomoći da pronađete rešenje i poboljšate svoje odnose. 

RIBE

Sredite svoje finansije, zdravstvena i pravna dokumenta. Promena će uticati na ishod. Bilo da ste usred pregovora, medicinske dijagnoze ili se bavite investicijama ili dugom, prilagodite sve što je potrebno da stabilizujete svoju poziciju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x