DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA NE DELE TAJNE, LAVOVI DA ZAUSTAVE PREBRZ RITAM ŽIVOTA

Blizanci bi danas trebalo da obrate pažnju da ne dele svoje tajne, Lavovi bi trebalo da zastanu, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 14.10.2023.


Ovan

Pogledajte staru situaciju iz novog ugla i procenite sledeći korak. Veze će zahtevati negovanje i promene koje će osnažiti jednakost. Komunikacija može biti most ka boljem povezivanju ako očuvate mir i budete spremni da priđete na pola puta. 

Bik

Promena je neophodna. Odlučite šta želite zadržati, a šta želite odbaciti. Organizovan pristup pomoći će vam da donesete teške odluke. Rađajte nove prilike i ne preskačite korake; sprovedite svoje planove. 

Blizanci

Govorite, ali ne delite svoje tajne. Privući ćete pažnju, ali neće svi biti podržavajući. Pazite se i sticanjem iskustva posmatranjem onih koji pokušavaju da poremete vaše planove. Razmislite o tome s čim se suočavate. 

Rak 

Pogledajte šta se dešava oko vas. Odstupite od ljudi koji nude negativnost ili pokušavaju da iskoriste vas. Čuvajte svoje finansije i uložite svoje srce i dušu u stvaranje razlike. 

Lav

Stanite, pogledaj i poslušaj pre nego što se pomerite. Ispitivanje i odabir puta koji će vas odvesti gde želite biti u vašem najboljem interesu. Potvrdite informacije koje primate i nastavite s poverenjem. Komunikacija će ukazati na ono što dolazi.

Devica

Obratite pažnju, pravite beleške i primenite ono što otkrijete na svom putovanju danas. Redizajniranje vašeg pristupa situacijama koje želite da rešite pozitivno će uticati na rezultate. Ponudite podsticaje uz promene i steknete prihvatanje. 

Vaga

Podelite svoje misli, predstavite ono što imate da ponudite i uključite se u stvari koje vas brinu. Vaš doprinos će se pretvoriti u prilike koje privlače kontroverze i uzbuđenje da uradite nešto što čini razliku. Neka inteligencija i iskustvo budu vaš vodič.

Škorpija (

Pokrenite svoju kreativnost i dovedite svoje telo u formu. Pogledajte promene koje drugi prave i težite da učinite sve što je potrebno da biste postigli željenu izvrsnost. Odbijte iskušenje ili zavist nekoga da vam upropasti dan. Radite ono što vas čini srećnim. 

Strelac 

Pazite kome verujete ili na koga računate da bude podrška. Neko će vas odvesti na pogrešan put ako mu date priliku. Budite posmatrač, postavljajte pitanja i ostanite dominantni u onome što pokušavate postići. Izbegavajte lažne informacije, nasilnike i negativne ljude.

Jarac

Istražujte, i pronaći ćete ono što vam je potrebno da biste doneli udobnu odluku o sledećem koraku. Posvetite vreme da se preoblikujete, ažurirate svoj izgled i težite zdravijem načinu života. Lične promene koje napravite odrediće koga privlačite. 


Vodolija

Slušajte sugestije. Radite ono što vas čini srećnim, živite u trenutku i pratite svoje srce. Prikupljanje informacija koje potvrđuju vaše misli i namere daće vam nešto vredno na šta možete da radite. 

Ribe 

Usredsredite se na težak rad, iskrenost i fer igru. Koristite svoju maštovitost kako biste smislili jedinstvene načine za pokretanje svojih planova. Veza sa posebnom osobom ponudiće stabilnost. Izaberite priliku umesto iskušenja i fokusirajte se na štednju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x