DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA PREUZMU ODGOVORNOST, RAKOVI DA PRONAĐU MOTIVACIJU

Blizanci bi danas trebalo da preuzmu odgovornost i da se ne oslanjanju na savete drugih, Rakovi bi sa druge strane trebalo da poslušaju savete i da pronađu motivaciju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskou za 26. jul 2022.


OVAN 

Ne dozvolite da vas precenjeno mišljenje odvede na krivi put. Secirajte informacije i koristite inteligenciju da pronađete efikasan način da dobijete ono što želite. Izbegavajte situacije koje utiču na vaše zdravlje i emocionalno blagostanje. Postavite osnovna pravila i držite ih se. 

BIK

Neizvesnost će nastupiti ako slušate nekoga negativnog. Čujete li negativne prizvuke odgovorite sa "Hvala, razmisliću" i odmaknite se. Uložite danas svoju energiju tamo gde će doneti najveći povrat. Prednost se daje samousavršavanju.

BLIZANCI 

Ne dozvolite da vas neko iskorištava. Fokusirajte se na ono što je bitno i ključno za postizanje onoga što ste nameravali da uradite. Uradite istraživanje sami umesto da verujete drugima da daju iskreno mišljenje, jer zamislite šta? Ljudi su neiskreni. Zamislite još nešto, često ne znaju zaista o čemu pričaju.

RAK

Provedite vreme sa nekim ko vas motiviše da budete bolji. Slušajte savete i razmislite kako da iskoristite sve ponude koje dobijete da poboljšate svoj život. Prestanite da čekate da se stvari dogode; preuzmite inicijativu i učinite sve što je potrebno da ispunite svoje snove.

LAV 

Testirajte vodu pre nego što odlučite da uletite u nešto. Znajte protiv čega se borite i koristite alate i veštine koje savladate da biste se borili protiv bilo čega negativnog. Snaga dolazi iz poznavanja svojih ograničenja i sloboda. Samo napred, ali mudro i unapred pripremljeni.

DEVICA

Odvojite se, probajte nešto novo i uzbudljivo, uključite se i napravite razliku. Način na koji pomažete drugima ohrabriće vas da posvetite veću pažnju onima koji su vam najbliži. Afirmativna akcija će poboljšati vašu reputaciju i stav. Širite danas pozitivnu energiju, ponudite pomoć, nema boljeg načina da provedete dan.

VAGA

Danas je onaj dan kada morate da razmislite pre nego što uradite nešto zbog čega ćete požaliti. Ne prenosite svoju frustraciju na druge.Setite se frustracija vam je danas zapisana u zvezdama, udahnite duboko i već sutra će biti bolje. Posmatrajte šta se dešava i sačekajte da vidite rezultate. Vreme je na vašoj strani, pa pustite da se stvari odvijaju prirodno. Izbeći ćete sukobe sa nekim bliskim osobama.

ŠKORPIJA 

Lične promene će vam podići raspoloženje i izgraditi samopouzdanje. Menjajte nešto, košulju, manžetne, suknju, frizuru...ali i to kako inače provodite dan. Promena u vašim životnim aranžmanima pomoći će da se reši problem sa kojim se suočavate. Inovativni pristup životu, ljubavi i sreći će se isplatiti. Romantika vam se smeši.

STRELAC

Promene koje se odvijaju oko vas se verovatno ne tiču i nikom nije jasno zašto u tome učestvujete. Odmaknite se ako se osećate i najmanje neprijatno zbog aranžmana koje drugi prave. Disciplina će vam pomoći u borbi protiv neprijatnog ponašanja drugih. Postavite visoke standarde i držite se svog plana. 

JARAC

Gravitirate prema nekome ko deli vaša osećanja i to je totalno ok. Samo budite tu gde jeste, nije vreme za korak napred. Budite dobar slušalac jer će vam informacije koje dobijete dati bolje razumevanje situacije u kojoj se suočavate sa nekim koga volite. Pojednostavite svoj život. 

VODOLIJA 

Pregledajte svoje mogućnosti. Ne dozvolite da vas ljutnja primora na preuranjeni potez. Danas je važno da zastanete. Disciplina je neophodna ako želite da završite ono što ste započeli i požnjete nagrade koje zaslužujete. Znajte šta želite i postavite svoj plan. 

RIBE

Istražite nove mogućnosti i povežite se sa ljudima koji dele vaše brige. Uložite svoje srce i dušu da napravite razliku za one manje srećne. Održavajte svoje troškove niskim, ali umesto toga ponudite fizičku pomoć i mentalnu i emocionalnu podršku. Romantika će danas obeležiti dan. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x