DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA SE POSVETE SVOM CILJU, JARČEVI DA IZRAZE SVOJE MIŠLJENJE

Blizanci bi danas trebalo da se posvete svom cilju, Jarčevi da izraze svoje mišljenje, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 09.08.2022.

OVAN

Stavite svoje emocije U pozadinu i uradite pravu stvar. Ne dozvolite da emocije preuzmu i odvedu vas na krivi put. Ne dozvolite da promene koje drugi naprave pokvare vaše planove. Nastavite sa onim što vam ima smisla. Negujte i osvajajte. 


BIK

Ne budite sami sebi najveći neprijatelj. Zanemarujući negativnost, naći ćete jedinstven način da iskoristite svoje veštine da pobedite svoje strahove. Promovišite sebe umesto da pomažete nekome da pređe na poziciju koju želite za sebe. Uradite ono što je najbolje za vas. 

BLIZANCI

Imate snagu da postignete svoj cilj. Preuzmite odgovornost nad načinom na koji predstavljate ono što želite da drugi iskuse. Vaš praktični pristup će vam dati dodatni podsticaj da krenete napred. Ne potcenjujte svoju snagu volje da pobedite. 

RAK

Dodatni detalji će se isplatiti. Obratite pažnju na ono što drugi govore i rade, i otkrićete šta nedostaje što može da napravi razliku između toga da se stvari urade na vreme ili da ne ispunite svoj cilj. Plešite u svom jedinstvenom ritmu. 

LAV 

Proširite svoj pogled i postavljajte pitanja; mogućnosti na koje naiđete biće beskrajne. Verujte  u svoju sposobnost da završite stvari i da se prosvetlite usput. Pokažite saosećanje i zauzvrat ćete dobiti isto. 

DEVICA 

Recite nešto i okončajte zabrinjavajuću situaciju. Nemojte se mešati u zajedničke poduhvate ili deliti troškove koji nisu primenljivi na vas kao na nekog drugog. Preuzmite odgovornost, napravite pozitivnu promenu i opustite se. 

VAGA

Budite oprezni. Kako se ponašate prema svojim kolegama ili onima sa kojima živite zavisiće ko vas uključuje u svoje planove. Manje kritikujte. Rado radite stvari koje vam pomažu da dobijete usluge onih koji su vam važni. Reci ne iskušenju. 

ŠKORPIJA 

Naglasite koliko vam znače vaše veze. Slaganje je pola bitke kada pokušavate da obavite stvari koje zahtevaju pomoć. Ne obećavajte ništa i ne preuzimajte odgovornosti koje krše vreme koje ste već dodelili na drugom mestu. 

STRELAC

Provodite više vremena kod kuće ili sa prijateljima ili rođacima koji nude solidne savete i praktičnu pomoć. Ne verujte nekome ko se samo priča i malo dela ili ko pokušava da manipuliše vama da promeni način na koji razmišljate, živite ili delujete. 

JARAC

Napravite prelaznu promenu ako je to ono što je potrebno. Ne dozvolite da vam neko diktira kako i šta želite da postignete. Izrazite svoje mišljenje, živite u skladu sa svojim standardima i sledite svoje srce. Romantika će poboljšati vaš lični život. 

VODOLIJA

Ostanite pri svome, ali ne gubite iz vida ono što je drugima važno. Budite spremni da drugima date slobodu koju želite za sebe i eliminisaćete trenja. Vodite računa o stvarima koje su za vas lično bitne. Ne menjajte ono što ne zahteva promenu. 

RIBE 

Dobićete pomoć, ali neće biti jeftina. Očekujte da ćete dati nešto zauzvrat, a vi ćete steći poštovanje i pronaći izvodljivo rešenje za dodatne brige. Umrežavanje će dovesti do novih mogućnosti. Usmeni doprinos će potvrditi vaše mesto. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x