DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI DA VERUJU U SEBE, DEVICE DA ISKORISTE TRENUTAK

Vreme je da Blizanci pokažu malo više vere u sebe, Device imaju šansu da danas iskoriste trenutak, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 20.07.2022.


OVAN

Ne dozvolite da vaše emocije upadnu i pokvare vam stvari. Ostavite svoj ego po strani i uradite ono što najbolje radite. Neka rezultati govore umesto vas, a vi ćete izbeći uplitanje nekoga ko vam može otežati život.

BIK 

Budite pažljivi, ali nemojte misliti da svi drugi imaju odgovore ili uvid u to šta možete ili treba da uradite sledeće. Samo vi možete biti ti koji odlučuju o svojim prednostima i slabostima. Nadoknadite svoje nedostatke tako što ćete podeliti ono što imate da ponudite.

BLIZANCI

Radite, radite i radite dok ne budete zadovoljni rezultatima. Uzmite u obzir svoje snove i idite napred. U redu je biti drugačiji, nadati se i verovati u sebe. Reci šta ti je na umu i pusti žetone da padnu gde mogu. 

RAK

Pronađite metod koji vam odgovara. Ograničite unos i smanjite svoje odgovornosti. Umerenost će vam pomoći da haos pretvorite u zadovoljstvo. Znajte šta želite i budite namerni da sledite svoje planove. Mir i ljubav pobeđuju sve. 

LAV 

Prestanite da brinete o tome šta drugi rade i misle. Uložite energiju i emociju u ono što najbolje znate i radite. Ne dozvolite da vam komplimenti udare u glavu. Prvo se pobrinite za svoje potrebe.

DEVICA 

Iskoristite trenutak, uradite svoje i uživajte u slavi. Imate šansu da sve osvojite ako ne oklevate ili ne reagujete preterano. Strateški plan koji se sprovodi sa preciznošću promeniće način na koji vas drugi vide i kako vi vidite sebe. 

VAGA

Emocionalni izazovi će isplivati na površinu ako dozvolite da stvari dođu do vas. Razmislite o situaciji pre nego što krenete u kontranapad. Postavljajte pitanja i preuzmite inicijativu da donesete pozitivne promene. Recite ne iskušenju. 

ŠKORPION

Znate kako se igra, ali gubitak ipak dolazi lako. Ne dozvolite da bes preovlada i manifestuje se u nešto što ne možete da kontrolišete. Rešite se besa, to je jedino cime danas treba da se bavite. Bes i njegova kontrola su problem i rešenje na vašem putu ka uspehu

STRELAC

Provedite više vremena negujući ono što ste stekli napornim radom. . Za dobre odnose je potreban posao, a za izgradnju čvrste matične baze potrebna je domišljatost i novac. Potražite jedinstven način da izvučete maksimum iz onoga što je dostupno. 

JARAC 

Posmatrajte, izračunajte i prilagodite. Fleksibilan stav će podstaći pozitivne promene. Nema razloga da trpite rasipnike i one koji iskorištavaju vaše dobro srce. Ostanite fokusirani na to da radite ono što je ispravno i najbolje za sve. 

VODOLIJA

Preuzmite uzde i jurite napred samostalno. Čekanje na druge ili preuzimanje uloge sledbenika, a ne vođe, neće vas dovesti tamo gde želite. Pronaći ćete svoj poziv ako budete iskreni u svojoj potrazi. 

RIBE

 Zauzmite jedinstven pristup nečemu što želite da savladate. Veštine koje steknete će podići vašu vrednost i odvesti vas na put koji vas ohrabruje da budete strastveni prema životu. Neko od koga najmanje očekujete daće mudar savet. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x