DNEVNI HOROSKOP: BLIZANCI ISPRAVLJAJU GREŠKE, BIKOVI NEKA SE OBUKU U CRVENO

Danas je dan da Blizanci ispravljaju greške, Bikovima nedostaje samopouzdanje, pa je crvena boja sjajan izbor za njih, a šta vas očekuje danas proverite u horoskopu za period 11.01.2022.


OVAN

Vreme provedeno na radnom mestu danas vam donosi novac, ali i mnogo sreće. Putovanja mogu doneti romantiku. Ovo je odlično vreme za rad na pitanjima samopouzdanja, vašem ličnom modu je potrebna preobražaj.

BIK

Možete biti uspešni tamo gde ste ranije doživeli neuspeh ako pokažete malo samopouzdanja. Nosite crveno za danas. Možda će biti teže nego što ste mislili da smetnete s uma određenu osobu!


BLIZANAC

Ovo je sjajan dan da ispravite sve greške i da kažete kako se zaista osećate u vezi sa svime što se dogodilo. Odvojite vreme kada se bavite finansijskim pitanjima. Platite stručno mišljenje ako možete.


RAK

Bolje je pustiti stvari da idu svojim tokom umesto da forsiramo probleme. Nije spektakularno vreme za finansije i investicije. Ovo je vreme da se seme poseje i pusti da proklija, što će svakako biti.


LAV

Ne potcenjujte moć emocija. Neka tvoje srce, a ne glava vlada danom. Bolje je pustiti stvari da idu svojim tokom umesto da forsiramo probleme.


DEVICA

Oprez se savetuje u svim stvarima srca. Pokušajte da razmislite pre nego što delujete. Agresivan muškarac vam može pokvari dan. Očekujte mnogo promena u organizacionoj hijerarhiji - transfer je prilično verovatan.


VAGA

Iznenadni romantični susreti mogu dovesti do ozbiljnih posledica. Pokušajte da danas držite svoje emocije pod kontrolom. Osetljivom članu porodice može biti potrebno dodatno vreme.


ŠKORPIJA

Vaš partner je sanjiv i susretljiv, posvetite mu se. Partnerstvo može biti od koristi i zato mu posvetite pažnju. Finansijski nesporazum sa bliskima danas će biti razjašnjen.


STRELAC

Danas je vreme kada možete pokazati svoj integritet i konsolidovati blizak odnos sa strpljenjem i zrelošću. Nove veze ili udruženja vam donose nove prilike.


JARAC

Morate ponovo da procenite svoju situaciju. Ne žurite; ne donosite nikakve odluke na brzinu. Prenaprezanje i nemar će biti vaši najgori neprijatelji. Neko koga najmanje očekujete mogao bi da pokušava da vas natera da uradite nešto neadekvatno.


VODOLIJA

Morate ponovo da procenite svoju situaciju. Ne žurite; ne donosite danas nikakve odluke na brzinu. Prenaprezanje i nemar će biti vaši najgori neprijatelji. Druženje će vas dovesti u kontakt sa inteligentnim novim prijateljima.


RIBE
Pravna i ekonomska pitanja danas rešavate lako. Tajne intrige mogu da vas dovedu u nevolje. Danas je dan za sklapanje finansijskih poslova koji će vam doneti dodatni novac..

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x