DNEVNI HOROSKOP: DEVICE BI TREBALO DA PRIHVATE PROMENE, JARČEVI DA IZBEGAVAJU SVAĐE

Pred Devicama  je dan u kome bi trebalo da prihvate promene, Jarčevi bi trebalo da izbegavaju svađe,  a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.04.2022.


OVAN

Idite za svojim snom; postavite plan koji obezbeđuje uspeh. Inteligencija, zajedno sa ubedljivim šarmom, pomoći će vam da prikupite pomoć i podršku potrebnu da se stvari dogode. Ljubav je naglašena danas.

BIK

Pronađite izvor koji vas inspirišr da probate nešto drugačije. Učešće u događajima koji uključuju rad i zadovoljstvo će testirati vašu snagu i sposobnost da budete timski igrač. Mesec ulazi u vaš horoskopski znak, vaš sektor ličnog razvoja, posvetite se tome. 

BLIZANAC

podelite informacije sa nekim ko pokušava da postigne isti cilj i prepolovićete svoje vreme. Partnerstvo izgleda obećavajuće ako možete da ostavite svoje razlike po strani i koncentrišete se na ono što vam je važno. Istina i pouzdanost su važni.


RAK

Ostanite posvećeni sebi. Pozivanje drugih da učestvuju u vašim planovima danas dovešće do emocionalnih uspona i padova i nesuglasica koje vas mogu koštati. Kajaćete se ako pokušate da nametnete svoju volju nekome ko ne deli vaša uverenja.

LAV

Mesec ulazi u horoskopski znak Bika, vaš sektor karijere. Opustite se, provodite vreme sa ljudima koji vas čine srećnim i distancirajte se od stresnih situacija. Neka samousavršavanje i kvalitet života budu vaši prioriteti danas. Napravite pozitivne promene koje vas podstiču da napredujete, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. 

DEVICA

Prihvatite promenu i otkrićete nešto što vas čini srećnim. Pronađite nešto u čemu ste strastveni, udubite se i napravite razliku. Učešće u takvim aktivnostima će dovesti do saznanja i veza koje vam mogu pomoći da definišete šta želite i čemu  težite.

VAGA

Preuzmite kontrolu i podelite svoja razmišljanja. Uključite se u aktivnosti koje od vas zahtevaju da koristite svoje fizičke i mentalne veštine da biste obavili stvari i ostavićete utisak na nekoga ko izaziva vaše interesovanje. Romantika je u zvezdama

ŠKORPIJA

Ne odustajte od nekoga ili nečega što vam mnogo znači. Strpljenje će vam pomoći, a vaša intuicija vas neće izneveriti. Pratite tačke i ono što se dešava postaće očigledno, zajedno sa načinom na koji je najbolje rešiti probleme koji izazivaju neizvesnost.

STRELAC

Učestvujte u događajima koji vas zbližavaju sa prijateljima ili porodicom. Vaš doprinos i sposobnost da okupite sve zajedno će vas postaviti na lidersku poziciju. Verujte svojim instinktima i sledite svoje srce. Ljubav će učiniti vaš život smislenijim

JARAC

Nemojte se svađati. Ako je zabavno biti sa vama, svi će želeti da budu sa vama. Osvetlite se i uživajte u onome što život nudi. Promena tempa i pejzaža će vam pomoći da vidite stvari drugačije. Izaberite ljubav nad neslogom

VODOLIJA

Razmislite šta najviše volite da radite i idite u tom pravcu. Koristite svoje znanje i iskustvo da vam pomognu da se snađete kroz sve smetnje na koje naiđete. Distancirajte se od nasilnika i onih koji se u sve mešaju. Budi gospodar svoje sudbine

RIBE

Stavite malo energije iza svojih ideja i bićete iznenađeni onim što postižete. Sklonite se na mesto koje je tiho i pogodno da radite nešto što vam donosi radost. Kreativni izlaz će smiriti vaše živce.

Autor : Gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x