DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA ISKORISTE TRENUTAK, ŠKORPIJE DA PRATE SVOJE SNOVE

Device bi trebalo da iskoriste trenutak, Škorpije da prate svoje snove, a šta vam poručuju zvezde proverite u horoskopu za 02.08.2022.


OVAN 

 Uđite u centar pažnje i dozvolite da vaša inteligencija privuče pažnju koju zaslužujete od svojih kolega i nadređenih. Ne dozvolite da fizička ograničenja stoje između vas i vaših snova. Ne delite tajne. 

BIK

Ne dozvolite da vam promena planova poremeti dan. Stanite čvrsto iza promena koje želite. Uradićete stvari, bez obzira na pritužbe i kritike. Vreme provedeno kod kuće pomoći će vam da rešite nesuglasice sa voljenima. 

BLIZANCI

Stanite  iza svojih reči. Ne zaustavljajte se dok niste zadovoljni rezultatima. Iskoristite svoju maštu, dobijte zamah i gurnite svoj put ka vrhu. Disciplina i odlučnost vas neće izneveriti. 

RAK 

Držite se činjenica i to će vam olakšati život i pomoći vam da steknete poštovanje. Obratite se nekome ko može da ponudi drugačiji pogled na situaciju sa kojom se suočavate. Ne gubite iz vida svoje namere.

LAV 

Otvoren um će doneti uzbudljive ideje. Krenite na putovanje ili se usredsredite na aktivnosti koje će vas dovesti do nečega čime želite da se bavite. Ako ste dobro informisani, to će vam pomoći da obeshrabrite druge da se mešaju u ono što želite da postignete. 

DEVICA 

Prilagodite ono što vam se ne sviđa i nastavite dalje. Uložite svoje vreme i energiju tamo gde su važni i kreirajte scenario koji najbolje odgovara vašim potrebama. Ne čekajte da neko uradi posao umesto vas. Iskoristi trenutak. 

VAGA 

Neka život bude jednostavan, izvodljiv i stabilan. Ne dozvolite  da vaše emocije preuzmu i uništite dobru stvar. Teatralno ponašanje će vam zamagliti viziju i stvoriti nepotrebne greške. Okružite se ljudima kojima verujete. 

ŠKORPIJA

Pratite i ostvarite svoje snove. Dela govore više od reči i pomoći će vam da pokažete koliko ste ozbiljni u pogledu svojih namera. Dajte životu najbolje od sebe. Ništa ne prepuštajte slučaju. 

STRELAC 

Novac vam ide. Investirajte u svoje talente i veštine. Raznolikost će biti vaša ulaznica za bolji način života. Budite spremni da uradite stvari drugačije ako će vas to zadržati u igri i ispred konkurencije. 4 zvezdice

JARAC

Budite svesni šta se dešava oko vas. Držite se blizu kuće i zaštitite svoju imovinu. Revidirajte svoj portfolio ili promenite način na koji koristite svoj novac za život i postizanje svojih životnih ciljeva. Neravnopravno partnerstvo će zahtevati prilagođavanje. 

VODOLIJA

Dobro ćete videti kako neko funkcioniše ako otvorite oči i pregledate šta se dogodilo. Nemojte zanemariti znakove kada su u pitanju finansijska partnerstva. Ako vam nešto nije u redu, povucite se i uradite svoje. 

RIBE 

Vreme je da ovladate veštinama koje će vam pomoći da ostvarite svoje snove. Vaša sreća zavisi od toga da radite ono što je ispravno i najbolje za vas. Događaji umrežavanja će otvoriti prozor mogućnosti. Ne dozvolite da emocije ometaju uspeh. 3

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x