DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA NE BRINU ŠTA DRUGI MISLE, STRELČEVI DA PREUZMU ODGOVORNOST ZA SVOJU SREĆU

Device danas ne treba da misle šta drugi misle i osećaju, dan je da Strelčevi preuzmu odgovornost za svoju sreću, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 10.06.2022.


OVAN

Budite realni. Ne verujte svemu što čujete ili preuzimate više nego što možete da podnesete. Naglasite šta možete da uradite da biste sredili labave krajeve. Razgovor od srca do srca sa prijateljem ili rođakom pomoći će vam da svoj život stavite u perspektivu. 

BIK 

Vodite računa o novčanim stvarima, svom ugledu i položaju. Ništa ne prepuštajte slučaju ili nekome ko će verovatno uskočiti i preuzeti. Zadržavanje svojih mišljenja i planova za sebe će vam olakšati život. 

BLIZANCI 

Uradite istraživanje. Pristrasno mišljenje će izazvati nesigurnost, ostavljajući vas u ranjivom položaju. Pregledajte detalje, pravila i propise i uverite se da ste se pobrinuli za sve što može negativno uticati na ono što pokušavate da postignete. 

RAK

Tražite stručne savete pre nego što započnete promene ili započnete nešto novo. Uverite se da vaši planovi odgovaraju vašem budžetu i pripremite se  pre nego što počnete. Fizička promena će vam pomoći da odlučite kako želite da se razvijate. 

LAV

Fizički izazovi će ublažiti stres. Uložite svoju energiju u nešto što vam je važno i naći ćete način da napravite razliku. Projekti poboljšanja doma će vam dati novi život. Držite se budžeta.

DEVICA

Promena će vam podići raspoloženje i pomoći vam  da izađete i zabavite se sa prijateljima ili provedete romantičan dan sa nekim koga volite. Manje brinite o tome šta drugi misle. Radite na onom što vas čini srećnim. 

VAGA

Imaćete nagona i izdržljivosti da završite stvari. Ne dozvolite da vam neko stane na put ili preuzme vlast. Nacrtajte svoj plan i idite svojim poslom. Ono što naučite kroz iskustvo i sami radite stvari će se isplatiti. 

ŠKORPIJA 

Neka život bude jednostavan. Ne ulazite u emotivnu svađu sa prijateljem, rođakom ili kolegom. Planirajte svoj sledeći potez ili uredite svoj prostor da biste lakše nosili svoje obaveze. Pronađite uzbudljiv način da iskoristite svoje talente. 

STRELAC 

Stvorite udobnost tako što ćete  poboljšati svoje okruženje. Preuzmite odgovornost za svoju sreću i ne dajte nikome priliku da vam pokvari dan. Okupite se sa nekim ko vas izaziva da budete bolji. Partnerstvo izgleda obećavajuće. 

JARAC

Provedite više vremena ugađajući sebi i ugađajući sebi. Nekoliko promena kod kuće učiniće da se osećate opušteno i pomoći će vam da se udaljite od nekoga ko ima loš uticaj. Recite ne neobuzdanom ponašanju. 4 zvezdice

VODOLIJA

Odvojite trenutak da shvatite šta drugi žele ili očekuju od vas. Nemojte misliti da morate da napravite promenu jer neko drugi to čini. Držite se blizu kuće i radite na projektima zbog kojih ćete se osećati dobro u svom životu. 

RIBE

Zadržite lične i finansijske podatke za sebe. Što manje stvari drugi znaju o vama, to će vam biti lakše da izbegnete da od vas traže poklone i usluge i da osećate potrebu da preuzmete odgovornosti koje vam ne pripadaju. Zaštitite svoju imovinu i reputaciju. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x