DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA POTRAŽE SREĆU U SEBI, JARČEVI DA NE MISLE ŠTA DRUGI RADE

Device bi danas trebalo da se zaustave i sagledaju šta ih čini srećnim, Jarčevi ne bi trebalo da misle šta drugi rade i misle o njima, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 03.08.2022.


OVAN

Borite  se za ono što želite. Preuzmi odgovornost i za zabavu. Uđite u centar pažnje i pokažite svima šta možete da doprinesete. Vaš stav će uticati na prijem koji ćete dobiti. Neka šarm, intelekt i akcija budu vaše vizit karte. 

BIK 

Slušajte dobre savete i revidirajte svoje planove kako biste osigurali uspeh. Pratite šta se dešava, ali nemojte se mešati u nešto što može poremetiti vaš odnos sa nekim koga volite. Bolje vodite računa o svom zdravlju, ugledu i položaju. 

BLIZANCI

Skrenućete pažnju ako progovorite i podelite svoja razmišljanja. Potražite prilike i naići ćete na nešto zbog čega se osećate prijatno i uzbuđeno zbog svoje budućnosti. Istražite mogućnosti i idite u pravcu koji odgovara vašem životnom stilu. 

RAK

Odmaknite se od situacije sa kojom se god suočite i ponovo razmislite o svojoj strategiji. Previše bilo čega će vas vuću u nazad. Neka život bude jednostavan, kontrolišite svoje reakcije i sledite dugoročne ciljeve. Podstiče se pronicljivost i snalažljivost, a favorizuje se samousavršavanje. 

LAV 

Ne dozvolite da vas promene koje drugi naprave odvedu na stranputicu. Koncentrišite se na ono što je važno i oslonite se na inteligenciju za sklapanje poslova. Ne očekujte da ćete ugoditi svima, ali dajte sve od sebe da budete pošteni i ponudite opcije za otklanjanje sukoba. 

DEVICA

Promena počinje od vas i to vašim izborima. Kopajte duboko i otkrićete šta vas čini srećnim. Uključite svoje veštine u planove koji će vam izmamiti osmeh na lice. Preuzmite kontrolu i udružite snage sa ljudima koji dele vaša osećanja. 

VAGA

Ne dozvolite da sentimentalnost prevlada. Revidirajte svoj dan tako da završite svoje obaveze  pre nego što pređete na ugodnu zabavu. Disciplina i uvid da uradite stvari kako treba prvi put će vam pomoći da izbegnete kritiku. 

ŠKORPIJA 

Pozabavite se pitanjima koja ograničavaju napredak. Završite ono što ste započeli pre nego što pređete na nešto novo. Ne dozvolite da se izgrade stvari koje će stajati između vas i onoga što vam treba. Fokusirajte se na zdravlje, emocionalno blagostanje i brigu o poslu.

STRELAC 

Novčana pitanja će eskalirati ako budete previše velikodušni. Ne dozvolite nikome da iskoristi vaš dobrotvorni stav. Uložite više vremena i truda u svoj dom i uložite u sebe i svoju budućnost. Učite od stručnjaka. 

JARAC

Nastavite da idete napred, bez obzira na to šta drugi rade ili govore. Uložite svoju energiju u transformaciju. Negujte odnose i prilagodite svoje životne aranžmane svojim potrebama. Ne možete kupiti ljubav, ali možete zaraditi poštovanje. Romantika će vam poboljšati život. 

VODOLIJA

Ne dozvolite da vas neizvesnost izbaci sa kursa. Izaberite put koji vas najviše zanima i ne brinite o tome šta svi drugi slede. Preuzmite odgovornost za svoju sreću i tražite prilike koje vas podstiču da sledite svoje srce. 

RIBE 

Pokrenite se i nestajte se dok ne postignete željene rezultate. Finansijska dobit je moguća ako uložite u nešto što vam je poznato. Promena načina života izgleda obećavajuće; međutim, možda će vam trebati podsticaj da krenete u novom pravcu. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x