DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA PROSLAVE MALE POBEDE, ŠKORPIJE DA BUDU SPREMNE DA KAŽU "NE"

Device bi danas trebalo da proslave svaku svoju malu pobedu, pred Škorpijama je dan u kome će biti neophodno da postave granice, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 25.08.2022.


OVAN 

Pogledajte širu sliku i razmislite o svom sledećem potezu. Imate mnogo mogućnosti, pa nemojte ograničavati šta ili kako pokrećete promenu. Provedite vreme sa nekim koga volite ko vas ohrabruje da jurite svoje snove, nade i želje. 

BIK

Možda želite fizičku promenu, ali nemojte počinjati pre nego što budete psihički i fizički spremni. Emocionalna stvar će vas sputavati ako ne možete da se odlučite. Prođite kroz svaki detalj i postavite sve na svoje mesto pre nego što krenete napred. 

BLIZANCI

Udaljite se, saslušajte šta drugi govore i prepravite svoje planove u skladu sa trendovima. Pozitivna promena će poboljšati način na koji koristite svoj prostor. Stavite svoju snagu iza mozga i pretvorite ideju u stvarnost. 

RAK 

Usredsredite se na poslove sa novcem pre nego što završite u dugovima ili kupite nešto što vam ne treba ili ne želite. Nema potrebe za preterivanjem. Disciplina će vam pomoći da prevaziđete barijere između vas i zdravog načina života. 

LAV

Ozbiljno shvatite svoj odnos sa drugima i težite ravnopravnosti. Razgovarajte o odlukama pre nego što krenete napred. Istražite ishode dok ne budete sigurni da razumete posledice svojih odluka. Posvetite se onome što želite, a ne onome što drugi žele da prihvatite. 

DEVICA 

Govorite, ali ne vičite. Gledajte dalje od onoga što vas nervira i ne da dozvolite da vas bes proždire. Usredsredite se na ono što možete da postignete i iskoristite svoju snagu da stignete do željenog odredišta. Proslavite svoja dostignuća. 

VAGA 

Priprema i organizacija su put do življenja u trenutku i sreći. Napravite planove sa nekim koga volite i razgovarajte o svojim namerama i dugoročnim ciljevima. Romantika i dobro zdravlje su favorizovani, a ako radite ono što je prikladno, isplatiće se. 

ŠKORPION

Pozabavite se onim što vas zbunjuje. Prikupite informacije i odredite šta je primenljivo, a šta nije pre nego što napravite potez. Imajte disciplinu da kažete "ne" ili da krenete drugim putem ako to odgovara vašem životnom stilu i dugoročnim planovima. 

STRELAC

Razmotrite lidersku poziciju. Radite ono što najbolje radite i ne pravite izgovore. Zauzmite stav i ispunite svoja obećanja. Dajte sve od sebe kako biste izbegli kritike. Prijateljsko ponašanje će odbiti negativnost i mešanje drugih ljudi u vaš posao.

JARAC

Razmotrite svoj cilj i eliminišite otpad pre nego što se energetski proširite. Vratite se najpotrebnijim stvarima i tačno ćete znati kako da izgradite svoju budućnost. Budite pronicljivi, odvojite vreme i ne ostavljajte mesta greškama. Vaš uspeh zavisi od preciznosti i tačnosti. 

VODOLIJA

Preuzmite kontrolu i ne prestajte da menjate stvari dok se ne osetite kao kod kuće. Kako vidite sebe i svoje odnose sa drugima će odrediti šta možete da postignete. Nemojte zanemariti šta drugi mogu doprineti. Radite sa ljudima koji dele vaša osećanja. 

RIBE 

Vaš um će raditi prekovremeno. Pre nego što napravite promenu, obratite se svima na koje vaše odluke utiču. Ljubaznost i obzirnost će vam pomoći da pobedite  kada su životne odluke u prvom planu. Budite jasni kada predstavljate svoje planove i pokušajte da razumete da ne gledaju svi svet vašim očima.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x