DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA UZMU STVARI U SVOJE RUKE, RIBE DA NE VERUJU SVAKOME

Device bi danas trebalo da preuzmu stvari u svoje ruke, Ribe da vode računa kome veruju, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 28.06.2022.


OVAN

Koristite optimizam i inteligenciju da navedete druge da doprinesu vašim planovima. Nemojte se ljutiti na pogrešnu osobu; preuzmite odgovornost i usmerite svoju energiju na ostvarenje. Lična korist je blizu. 

BIK

Dobar stav će vam pomoći da se snađete u životu. Nemojte osećati da se morate savijati svaki put kada neko vrši pritisak na vas. Budite razumni, ali i direktni u pogledu onoga što želite. Kompromitovanje i pregovaranje su vaše karte za uspeh. 

BLIZANCI 

Možete biti superzvezda ako svoje znanje, iskustvo i posvećenost usmerite ka nečemu značajnom. Pogledajte širu sliku i pozovite saradnike u koje imate poverenja da doprinesu nečemu značajnom. Lični rast je favorizovan, a romansa je u zvezdama.

RAK

Situacije neće biti onakve kakve izgledaju. Pitajte svakoga ko vam nudi nešto previše dobro o svim detaljima. Ne dozvolite da vas lakovernost dovede u nevolje sa nekim ko može da utiče na vašu reputaciju ili status. Govorite istinu i završite ono što ste započeli. 

LAV 

Usredsredite se na sticanje znanja, veština ili informacija koje mogu poboljšati vaše zdravlje i blagostanje. Razgovarajte sa stručnjacima, odredite šta je moguće i održavajte budžet koji možete sebi priuštiti. Ujednačen tempo i praktični napor će se isplatiti.

DEVICA

Obratite pažnju na detalje i potrudite se da svedete na minimum sve što možete gde god je to moguće. Vaše akcije će imati značajniji efekat na ono što pokušavate da postignete od vaših reči. Uzmite stvari u svoje ruke i uradite stvari na svoj način.

VAGA

Neko vama blizak biće neodgovoran. Distancirajte se od bilo koga kome nedostaje uzdržanost ili nekoga ko pokušava da vas maltretira u nečemu što nije u vašem najboljem interesu. Pazite na sebe i dobro pazite na svoje zdravlje. 

ŠKORPION 

Otvoren um će inspirisati jedinstvene koncepte. Poigrajte se postojećim mogućnostima i prikupite informacije koje vam pomažu da razvijete svoje ideje. Pozabavite se domaćim problemom koji vas može usporiti. Iskrenost je najbolja politika, čak i ako će izazvati revolt. 

STRELAC 

Privucite najbolje umove i one sa veštinama koje vam mogu pomoći da iskoristite svoj ubedljivi šarm da biste dobili ono što želite. Napravite privlačan prostor i bićete iznenađeni koliko brzo se stvari odvijaju. Partnerstvo izgleda obećavajuće.


JARAC 

Čuvajte mir, bez obzira šta drugi rade. Izaći ćete na vrh. Ignorišite pozive koji vas iskušavaju ili mogu dovesti do emocionalnog stresa. Neka posao, unapređenja i završavanje stvari na vreme budu vaši prioriteti. 

VODOLIJA

Pomerite stvari kako biste učinili svoj radni prostor ili dom udobnijim. Ne dozvolite da vas ono što drugi rade skrenu sa kursa. Uložite svoju energiju tamo gde ona donosi najveći povrat i ne ustručavajte se da predstavite i promovišete ono što postignete. 

RIBE

Ne dozvolite ekstravaganciji da pobedi, i nemojte da vas dovodi u iskušenje ono što drugi imaju ili rade. Pratite put koji vodi ka ostvarenju vaših dugoročnih planova. Fizički ili mentalni izazov će vas izložiti riziku. Ne verujte svemu što čujete. 

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x