DNEVNI HOROSKOP: DEVICE DA ZABORAVE NA ŠOPING, ŠKORPIJE DA BUDU DEO REŠENJA A NE PROBLEMA

Device bi danas trebalo da zaborave na šoping, Škorpije da nađu način da budu deo rešenja a ne deo problema, a šta vama poručuju zvezde proverite u horoskopu za 08.08.2022.


OVAN
Stavite svoj novac na sigurno mesto. Vaša velikodušnost će dovesti do finansijskih problema. Ne dajte obećanja koja ne možete da ispunite i ne navodite nekoga na stranputicu da bi ispratili svoj put. Fokusirajte se na odgovornosti, sticanje poštovanja i dobijanje onoga što želite.

BIK
Investirajte u ono što vam je važno. Držite potrošnju na minimumu i obratite pažnju na detalje. Promena koju napravite će poremetiti odnos sa nekim ko računa na vas kao podršku. Iskrenost je najbolji pristup kada je promena ono što vam treba i želite.

BLIZANCI
Slušajte šta se nudi pre nego što donesete odluku koja može uticati na bliske odnose. Ne morate da kršite pravila ili menjate svoja uverenja jer neko ide drugim putem. Fokusirajte se na ono što je važno i dajte drugima istu privilegiju.

RAK
Ne rizikujte svoje zdravlje i dobrobit radi finansijske dobiti. Odvojite vreme da razmislite šta je u vašem najboljem interesu pre nego što dozvolite bilo kome da iskoristi vaše meko srce i prijateljsku prirodu. Vaše pamćenje će vam pomoći da donesete pravu odluku.

LAV
Oslonite se na sve što želite da postignete i dajte sve od sebe. Prikupite informacije i odlučite šta je najbolje za vas. Ne dozvolite da vas promene koje drugi unose sputavaju. Visokoenergetski pristup svemu što radite privući će istomišljenike.

DEVICA
Novac i emocije će se sukobiti, što će izazvati impulsivne kupovine ili potrebu da se plati da bi se ostavio utisak. Koristite inteligenciju i razvrstajte svoja osećanja pre nego što date obećanja zbog kojih ćete požaliti. Koncentrišite se na samousavršavanje, ne pokušavajući da promenite druge.

VAGA
Ne verujte da će vas kolege pokrivati. Vodite računa o odgovornostima pre nego što pređete na ugodnu zabavu. Možda želite da provedete vreme sa nekim posebnim
, ali ne dozvolite da vaše dužnosti trpe zbog ličnih briga.

ŠKORPIJA
Promena je neizbežna. Ne oklevajte; uskočite i preuzmite kontrolu. Imate veće šanse da budete na vrhu ako ste deo rešenja, a ne problema. Neka vaša dela govore umesto vas, a vi ćete dati izjavu.

STRELAC
Procenite šta se dešava pre nego što napravite korak. Previše svega će biti vaša propast. Čuvajte svoje emocije dok ne saznate šta drugi misle ili planiraju da urade sledeće. Neka lični rast i zdravlje budu vaši prioriteti.

JARAC
Provedite više vremena negujući ono što vam je važno. Ako sredite svoje okruženje kako biste zadovoljili sebe i svoje voljene, to će uticati na to kako se osećate i kako drugi reaguju na vas. Romantika je u porastu.

VODOLIJA
Stabilizacija je naziv igre. Ne dozvolite da vam ono što drugi rade poremeti dan. Fokusirajte se na ono što vam je važno i preuzmite odgovornost za svoje postupke. Ponudite lepe reči i srećno drugima i idite svojim poslom.

RIBE
Preterano reagovanje narušiće vašu reputaciju. Pogledajte svoje izbore i promenite ono što vam donosi finansijsku korist ili podiže vaš profit. Neka neko do koga vam je stalo zna kako se osećate rečima i delima. Posvećenost i romansa su favorizovani.

Autor : gledaj.rs

Komentari

0

Pošalji komentar

stranica 1 / 1

x